Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmalinowa22

Znacie jakichś wiernych facetów???

Polecane posty

Gość mmmalinowa22

Ja żadnych takich nie spotkałam - ani w związkach, ani wśród kumpli, facetów koleżanek - zawsze na jaw wychodziły nieciekawe historie albo faceci 'chwalili się', kogo zaliczyli :o Nie wierzę już w facetów, bo i jak skoro na samych takich natrafiam :o Jestem młoda, podobno ładna i inteligentna - naprawdę nikt nie doceni takiej kobiety jak ja i wielu podobnych mi porządnych dziewczyn?? :( Co ważne - nie mówię o jakichś facetach z rynsztoka, tylko o zwyczajnych studentach w moim wieku, mężczyznach po trzydziestce robiących karierę - po prostu inteligentni, atrakcyjni ale kurwiarze :o

Gość Aska kraska
Moge napisac ze nawet kilkunastu takich znam w tym moj maz ale prawda jest taka ze nigdy nie wiadomo na 100% co kto robi

Gość mmmalinowa22
Aska kraska - a skąd masz pewność, że mąż Cię nie zdradza? Ja też myślałam, że wszystko ok, dopiero gdy pozbierałam informacje gdzie trzeba rozryczałam się :(

Gość Aska kraska
Nigdy nie ma pewnosci dlatego napisalam ze w 100% nigdy nie wiadomo niestety...

Gość Aska kraska
Mmmalinowa22 bardzo mi przykro :/ Kiedys bym sobie dala reke za niego i jego wiernosc uciac. Zawiodl mnie w waznej dla mnie kesti, nie chodzilo o zdrade ale rownie dla mnie wazej. Teraz juz za nikogo nie oddam reki choc kocham i wiem ze jestem kochana..

Gość achy i ochy
Ja jestem wierny! Od 15 lat tylko Durexy!