Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwalieiroze

czy mozna znalezc mezczyzne z brzydka figura?

Polecane posty

Gość konwalieiroze

mam 17 lat, jeszcze nigdy nikogo nie mialam. zastanawiam sie czy mozna miec chlopaka jesli ma sie brzydka figure? bylam kiedys powaznie chora, problem z macica i piersiami przez co sa bardzo male i nieksztaltne. do tego mam walki tluszczu na brzuchu i ramionach. pod rzeczami takich rzeczy nie widac, ale kilka razy odepchnelam jakiegos chlopaka z powodu mojej obrzydliwej figury. czy uwazacie ze sa mezczyzni ktorzy beda w stanie sie mna podniecic albo przynajmniej nie odepchna mnie? idzie lato, wiem ze nie moge na siebie zalozyc nic odkrywajacego, nie moge patrzec na inne ladne dziewczyny ze slicznymi figurami, jest mi bardzo przykro... czy jest dla mnie jakas nadzieja?

Gość konwalieiroze
niech ktos napisze...

Gość myślę że możesz
znaleźć mnie zawsze się podobały takie niestandardowe laski lekko przy kości i nie wyróżniające się:)

Gość konwalieiroze
dzieki :)

Gość myślę że możesz
proszę:)

Gość lolekk
Możesz możesz :) ja osobiście tak jak ktoś wyżej nigdy nie miałem tego czegoś , że muszę mieć najładniejszą itp :) wole te skromniejsze dziewczyny które wiedzą , że są fajne jednak się nie afiszują tym itp :) a delikatne wady ma każdy :)