Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geniallllll

obiady w szkole - pytanie do mam

Polecane posty

Gość geniallllll

Dziewczyny,chcę zapłacić za obiady w szkole swojemu siostrzeńcowi rodzice jego są popierd....... i wolę nic nie gadać Gdzie się płaci za obiady ? W sekretariacie , tak ? Mały chodzi do 1 klasy Wiem jak nazywa się wychowawca ale nie wiem która klasa A czy B Wystarczy tylko imię i nazwisko dziecka ? No i czy zapytaja kim ja jestem ? Jutro chcę pójść do szkoły,doradźcie coś Pozdr

Gość mama prawie 3 latki
w stołówce zakup miesieczny bon na obiady - podajesz imie i nazwisko dziecka i klasę.

W szkole moich dzieci płaci się na świetlicy, która jest też stołówką. Wystarczy podać nazwisko i imię dziecka. W sekretariacie udzielą Ci informacji.

Najpierw sie dowiedz czy w ogóle są warunki żeby Twój siostrzeniec mógł bez problemu jeść te obiady. W 1 klasie jest mało lekcji i np w szkole mojej siostry dzieci, które mają na rano muszą godzinę po lekcjach czekać, a te z drugiej zmiany z kilei muszą przychodzić godzinę wcześniej i to oznacza że w praktyce albo ktoś przychodzi i opiekuje sie dzieckiem między obiadem a lekcjami, albo trzeba dziecku opłacić świetlicę. Pewnie nie w e wszystkich szkołach tak jest, ale z tego co wiem to często jest właśnie tak, że dzieci "obiadowe" muszą być zapisane na swietlicę czy jak to sie tam w innych szkołach nazywa.

Gość geniallllll
Lisabet S. Mały chodzi,na świetlicę i jadł do tej pory obiady ale teraz coś tam nie tak jest bo żalił mi się że obiadu już od 2 tyg nie dostaje Z jego rodzicami nie dogaduję się a to już odrębny rozdział dziękuję wszystkim jutro pójdę do szkoły i dowiem się co i jak

Aha :) w takim razie rzeczywiście najlepiej zadzwoń do sekretariatu, albo tam idź i dowiesz sie wszystkiego co i jak :) bo pewnie w każdej szkole trochę inaczej.