Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 02933iurtyt

da sie schudnac 4 kg do swiat?

Polecane posty

Gość 02933iurtyt
to bardzo dziekuję zaraz poczytam i zapisze do notesu i jutro zaczynam obym tylko nie przytyła :)

To jest przykładowy jadłospis. Zamiast schabu czy kurczaka mozesz zjesc np rybe. Najważnijesze w diecie to to, żebys spozywala bardzo (naprawde bardzo) duzo warzyw, białko 140 gram w ciagu dnia (czyli do kazdego posiłku) i tłuszcze. Kolejna istotna rzecz to rozlozenie posilkow. Na kolacje najlepszy jest twaróg poniewaz zawiera kazeine, ktora pomaga w nocy zachowac miesnie, poniewaz jest dlugo trawiona. owoce jesz tylko po treningu, bo to cukry proste, ktore wtedy sa Ci potrzebne. Nie boisz sie tłuszczu!!! Masło jest okej, nie uninaj go. Masz teraz tydzien diety bardzo niskowęglowodanowej celem podwyzszenia twojego metabolizmu. Za tydzien bedzie juz lepiej i smaczniej. Obiecuje :)

Przy takim rozkładzie cięzko utyc ;) I pamietaj 'nie jemy po 18 ' to najwiekszy mit lat 90tych. jak chodzisz spac o polnocy to jesz o 22 czy nawet 23 i jest okej. Byleby to bylo białko. dodam topik do moich tematów i bede Cie odwiedzac. pytaj jakby co :) Przy okazji mój topik to "Rozsądne ale efektowne odchudzanie bez jojo:)" Tam bywam najczęściej :D Ostatnimi czasy tez zwiekszałam kaloryczosc od 1400 do 1500 i schudłam juz ponad 3 kilo. A zamierzam dojsc do 1600 :) takze mozna ;)

Gość 02933iurtyt
dziękuje :) milego wieczorku, spisze to wszystko i do roboty ;) jutro sie odezwe :)

aaa i zapomniałabym: ŻADNEGO MLEKA ani do kawki ani do herbatki :) ani jogurcików, kefirków i tym podobnych. Mozesz kombinowac ze zmiana roszaju miesa i warzyw. I owocu potreningowego. Reszte zostaw jak jest.