Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kk439

dokarmianie

Polecane posty

dziewczyny karmie mala piersia (4 miesiace) i wydaje mi sie ze corcia na noc nie najada sie. Budzi sie co 1,5 godziny do cycka. Mysle zaczac ja na noc dokarmiac. Tylko niewiem co mam jej dac, mm czy kaszke np. bobovity bezmleczna....?? Prosze o rade.

Gość nimma
cały czas tak się budzi czy dopiero od jakiegoś czasu?

tak ponad tydzien juz bedzie. wczeniej spała lepiej co 3 godzinki sie budzila.

Gość nimma
skoro tak to pewnie skok rozwojowy i potrzebuje wiecej pokarmu pewnie wkrótce laktacja się zwiększy i wszystko wróci do normy. jeśli zaczniesz dokarmiac to ilość pokarmu zmaleje jeszcze bardziej.

w takim razie jeszcze przemecze sie :) bo szkoda by bylo. A ja juz myslałam o podaniu mm lub kaszki..

Gość ticketpro
ja na noc sciagam pokarm laktatorem i mieszam z mm zeby corce troche zagescic moje mleko spi jak aniolek od 11 do okolo 4 rano pozniej budzi sie na cyca zje i spi dalej ,ma 3 miesiace

z tym sciaganiem mleka to ja mam problem, bo wydaje mi sie ze mam mleka tylko tyle co by mala nakarmic. ostatnio probowałam sciagnac bo musialam do lekarza isc i chciałam zostawic troche mleka dla meza w razie czego to prawie nic mi nie chcialo leciec. Bardzo malo sciagnelam moze na 3 lyki dla malej. Nie czuje zebym miala az tyle pokarmu zeby nakarmic mala i jeszcze sciagnac.

Gość ticketpro
przystawiaj ja do piersi czesto im wiecej bedziesz karmic tym wiecej bedzie sie produkowalo i pij duzo wody i herbaty z kopru wloskiego