Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewinna...

Mam ochotę się zabawić

Polecane posty

Gość Przed wytryskiem 2(112kg)
Ktora ze mną dojdzie?

oj tak... jest mi bardzo dobrze... tak dobrze że chciałabym i tobiie zrobić przyemność.... rozpinam suwak w twoich spodniach bo widze że też jesteś gotowy na zabawę....

znacie się, znacie... Już wiem dlaczego on o tych gumiakach ;-) i jakie wrażenia ona bez nicku?

ahhhh....69..... wiesz co lubię... wkładam go do buzi bo jest taki wielki, twardy i soczysty... moje usta ledwo go mieszczą ale strasznie mnie to podnieca.... już mam w głowie rozkosz jaą doznam gdy wsadzisz go w moją pipkę..... ten twój język mnie tak penetruje.... mmmmmm.....rób tak jeszcze!

a ja wilotnymi, rozchylonymi ustami wkładam go do buzi...ssam a jednocześnie masuje językiem, który penetruje go z każdej strony.... czujesz to?...wiem że lubisz, to bo widzę twój uśmiech... ręka ląduje na twoich jądrach, delikatnie je masuję.... wolisz mocniej?

...nie nie nie kochany...jeszcze nie władamy... przed nami długa droga....chce doprowadzic twoje oczy do szaleństwa....

może przenieście się na gg, albo maila? tu było poważnie, łądnie o raju, o wężach, kalesonach, a wy seks... ;-) jeszcze co mniej obyci zawału dostaną ;-) i nie ładnie tak publicznie ;-)

..o tak! uwielbiam jak ją liżesz masz taki zwinny język... a gdzie my jesteśmy? czuję chłód na pośladkach.... dotknij moich piersi...sutki są tak nabrzmiałe....będę zadowolona gdy twój penis wyląduje między nimi...

ale ja mogę skończyć tutaj...jest mi tak dobrze że nie ma co zmieniać miejsca.... czy twój penis wyląduje między moimi piersiami?...postaram się by czół rozkosz....

Ona bez niku-> ja nikogo nie znam przez przypadek. Poznaję właściwe babki po gumiakach. Jakie masz na nogach?