Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świat jest dziwny

czy ktoś dziś oglądał rozmowy w toku

Polecane posty

Gość świat jest dziwny

ten wywiad z rodzicami Magdy, dlaczego ja im nie wierzę, ile jeszcze ten cyrk będzie trwał??

Gość xcvbn
ja ogladalam ta kaska ciagle klamie nie moglam juz jej sluchac

hmmm.. tez to ogladalm, i jestem zbulwersowana, jak mozna tak udawac, skrywac taka tajemnice i strzelac glupie usmieszki jakby los na loterii wygrali, a dzieciak gnije w piachu super. dlaczego im nie wierzysz, nie tylko ty! ja tez nie, oni sami juz sobie chyba nie wierza, oni juz mieli tyle wersji ze na prawde, nie jestem w stanie ich ogarnac na poczatku bula jakas pizza, drewno, kapiel, kocyk upadek, teraz nagle zaczela pakowac mala bo miala nast, dnia rozmowe w sprawie pracy, i miala mala odstawic do kogos tam... jebnieci tak ze az boli. do paki z nimi, anie do telewizji' juz drzyzga byla bardziej wzruszona tym wszystkim niz oni, kretacze zakichani.

na szczescie zyjemy w demokratycznym państwie prawa i o tym czy oni winni decydują sądy, a nie motłoch z dwoma zębami do zatrzymywania fusów od herbaty.

Gość xcvbn
drzyzga tez udaje wspulczucie, co to jest zeby zabojczyni w tv wywiadow udzielala

Gość świat jest dziwny
wkurza mnie ta wielka miłość Bartka, mam wrażenie że on z tą śmiercią miał coś wspólnego

Gość xcvbn
współczucie mialo byc

Gość świat jest dziwny
dokładnie, powinna siedzieć w więzieniu a nie wywiadów udzielać, zaraz się okaże że to ona jest poszkodowana

Gość dzis ja wygram
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1374,title,Jasnowidz-Krzysztof-Jackowski-matka-Madzi-peknie-i-ujawni-prawde,wid,14371140,wiadomosc.html

Gość xcvbn
co co jest jescze chcwila i zostana celebrytami

Gość Leila Lila
Dajcie spokój, wkurwiali mnie strasznie. A jeszcze bardziej wkurwia mnie cały TVN ze swoją obsadą, robiący z tych dzieciobójców ofiary. Przecież im się należy porządny wpierdol, za to, że sobie robią jaja w żywe oczy z nas. Najpierw poszukiwania zaginionego dziecka, postawili wszystkich na nogi, żeby później się okazało, że to wyssana z palca historia! No co za dzieciaki! Z takimi trzeba sie obchodzic ostro, a nie okazywac współczucie i zrozumienie.

21 wiek , UE a bydło , ciemnogród słusznie Europa tak ocenia polactwo wierzy w jasnowidzenie

Gość matka polka swawolna
Bolenty, ale ty masz kompleksy... jasnowidze istnieją i mają się dobrze (a nawet lepiej niz w PL) na calym swiecie. Nawet w Łusa

Gość Leila Lila
Przecież to jasne że on jest współwinny temu mordertswu. Nie siedziałby z nią w tym wszystkim, w końcu jakby nie patrzeć zabiła jego dziecko.

Gość xcvbn
popieram, a tam dziekuje wam, psychologowie i cackanie sie jak z jajkiem a kaska oburzona ze w celi siedziala z gorszymi kobietami a taka samo jak i one

Gość Leila Lila
Bolenty 21 wiek a FBI zleca niektóre sprawy jasnowidzom. cóż za ciemnogród prezentujesz osiołku.

Gość a mi sie wydaje ze
a widzieliscie jak Kaska wyszla jego spojrzenie tak jakby wystraszył sie ze ona cos zaraz powie /jeszcze jak drzyzga powiedziała TATA RYCERZ TO MAM WRAzenie ze Kaska nie mogłą tego sluchac bo to on ten rycerz zabił jej coreczke .

Gość dzis ja wygram
bolenty- dziwne ze jackowski dobrze przewidzial miejsce ukrycia zwlok

Gość Leila Lila
Wybaczmy Bolentemu, nie każdy może mieć szerokie horyzonty myślowe, niech żyje sobie zamknięty w świecie swojego urojonego racjonalizmu.

Gość ,,mn,n
bolenty, to nie jest kwestia wiary wjasnowidzow kub niewiary, istnieja ludzie ktorze miewaja wizje. osobiscie znam takich ludzi

Gość świat jest dziwny
ta kaśka jak wróciła do pokoju była uśmiechnięta!!!!

Gość Leila Lila
On tego nie pojmie, nie ma sensu.

Gość Leila Lila
Dobra nie wpadajcie ludzie w paranoje, to że ona sie uśmiecha nic nie znaczy. Ma mieć cały czas grobowy wyraz twarzy? Ludzie usmiechają się z czystej ludzkiej uprzejmośći i to wcale nie znaczy, że ktoś jest szczęśliwy.

Gość a mi sie wydaje ze
świat jest dziwny wyszła z pokoju z Bartkiem /a uśmiech to tylko gra /dla Bartka /

Gość a mi sie wydaje ze
i teraz juz jestem pewna ze to nie Kaska zabila mała / ale wie kto to zrobil /pomagała w ukryciu zwłok /ale to nie ona zrobiła /tak mi sie wydaje

Ja myslę, ze to psychopaci ale łzy były szczere.... tyle ze ona załowała siebie, nie dziecka...

Gość świat jest dziwny
to po co kryje morderce??

Gość a ja nie kumam
po jaki huj oni z nimi ten program dzis zrobili wiadomo,ze pokazuja i gadaja o nich w wiadomosciach,ale rozmowy w toku? bez sensu,po co juz nie moge na te ich ryje patrzec wstretne i zaklamane wiele nastolatek rodzi dzieci,z wpadki, wiele z nich dorasta po jakims czasie do roli matki-a ta to co rzygac mi sie chce,jak na nia patrze

Gość świat jest dziwny
tvn zrobił ten wywiad dla kasy, gdyby nie było takiego zainteresowania z naszej strony to by to wszystko ucichło

Gość xcvbn
no wlasnie dla kasy ewka miala pewnie dzis niezla ogladalnosc