Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytający członekkkk.

umięśnieni atrakcyjniejsi?

Polecane posty

podobają wam się umięśnieni,dobrze zbudowani,postawni faceci?? Czesto mozna sie spotkac z opinią kobiet ze "mięsniaki mi się nie podobają" ale ile w tym prawdy? :) mysle że napakowany chłopak to taki męski odpowiednik dziewczyny z ładnym ciałem,fajnym biustem i posladkami i na starcie powinien byc atrakcyjniejszy od typowego chudzielca. A wy jak do tego podchodzicie?

Gość sdgerger
wysportowana sylwetka owszem ale nie napakowane chlopiska bezmozgie ...a to jednak duza roznica

ehh spodziewałem się tego ,ze tak będzie :) słyszycie umiesniony facet ,myślicie bezmózg ...ale od siłowni IQ nie spada :)

Jasne, że lubię to oznaka, że jego jedynym zajęciem nie jest zmiana kanałów w tv. Tylko niektórzy trochę przesadzają, z wyglądem i dietą, której nawet nie puszczają na 1 dzień ;)

Gość dsrewtr
Jeśli ów Pan jest umieśniony ale nie jest stereotypowym karkiem czyli nie jeździ bmką, nie fascynuje go przemoc i nie słucha pospolitego umc-umcs, to ja jak najbardziej jestem na tak. Karkami się brzydzę, a wysportowany facet to kwintesencja męskości.

Gość takaona55
ja tam lubię chudych :D

dzięki za odpowiedzi. Chociaż raz słysze na temat umięśnionych gosci normalne wypowiedzi.

sisi91- pewnie ,że musi być :)

Gość guanitka
pewnie, że podobają ! oznacza to, że facet o siebie dba i od razu u mnie punktuje.

Gość sdgerger
dlatego zaznaczam, ze wysportowani w granicahc przyzwoitosci a nie umięśnieni !!

Gość dziewoooojaaaa
mi się w sumie podobają umięśnieni ale tak z umiarem

Gość majaca problemik
moj facet trenije kulturystyke ale on jest szczuplutki nie wyglada jak typowy miesniak ale kaloryferek ma i w miesnuiu tez jest za co zlapac :) i tez mysllam ze bezmozg ale sie grubo pomylilam jakby nie cwiczyl to by wygladal jak wieszak chudy jak ka a tak wyglada za facete :)