Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anakonda 23

dlaczego dzwoni raz na 1-2 tygodnie?

Polecane posty

Gość anakonda 23

jeden facet powiedział mi kiedys ze nic z tego nie bedzie,ale że mnie lubi bardzo itp, i że nie z kazdą ma taki kontakt...i że nie zrywajmy go itp, itd. potem była przerwa 2 miesiace, potem nasza znajomosc sie odnowila, nawet spotkalismy sie pare razy. Teraz regularnie od czasu do czasu dzwoni. Gadamy nawet 3 godziny pytanie po co? żeby sobie pogadać?kiedy dzwoni nie zadaje wiele pytan o moje zycie ...raczej takie bezpieczne, albo ogólnie wywiazuje się dyskusja. Jest to chlopak bardzo towrzyski, lubiący rozmawiać. Czy on to traktuje tylko jako rozrywkę? dzwoni żeby sobie pogadać tak o- z nudów? czy dorośli faceci tak własnie robią? ja mam tak, że dzwonie tylko do tych znajomych do których mam sprawę albo kogos dawno nie słyszalam a chcemy sie spotkac. Jezeli chodzi o facetow, nie dzwonie do tych z ktorymi wiem, ze nic z tego, a tych ktorych lubię widuję na codzień.

Gość to znaczy
ten dorosły facet ile ma lat

Gość anakonda 23.
ma 30 lat. doradźcie..

Gość mam identycznie tylko
facet ma 40 lat :) przestalam sie nad tym zastanawiac, dzwoni to gadamy i tyle szkoda czasu na analizowanie zachowania niektórych facetów

Gość Olka24244
moze byc wiele powodow, moze chce utrzymac z Toba kontakt bo kiedys mu sie bedzie nudzilo, zadzwoni ze 2-3 razy pod rząd i pojdzieci do lozka. w tym celu musi podtrzymac z Tobą kontakt zeby pozniej łatwo poszło. Niektorzy ludzie tak mają ze lubią innych trzymac w pogotowiu, bawi ich to Juz sam fakt, ze tak rozkminiasz jego postępowanie oznacza ze Cie do niego ciągnie i chcesz aby Was cos łączyło. Jestes rezerwową czyt " w razie potrzeby zadzwon" Tak mi się wydaje

Gość Olka24244
Następnym razem jak zadzwoni zeby urzadzic sobie 2 godzina sesje rozmow (bo Ty zawsze masz na to czas co go upewnia, że Cie ma w garsci) to powiedz, ze nie masz czasu bo robisz jakas ważna rzecz. Niech wie, ze nie zawsze masz czas, bedziesz bardziej interesujaca. Potem jak znowu zadzwoni to pogadac 10 minut i Ty pierwsza powiedz "muszę konczyc bo.. blablabla" Powinien sie Toba zainteresowac

Gość czekamnatel
a co powiecie o takim zachowaniu? znamy sie krotko, bylo kilka spotkan, wyjechal, niedlugo wraca, piszemy ze soba, ale on z reguly odpisuje na drugi dzien albo za 2 dni. Jak pisze to ladnie, dlugo i zabawnie, raczej to nie jest zlewcze. Nie rozumiem tylko czemu odpisuje po tych 2 dniach np. a nie od razu

Gość Olka24244
czekamnatel bo nie jestes dla niego az tak wazna zeby odpisywac od razu. Wie, ze jak napisze to Ty od razu odpisujesz, czekasz na to, wyczuł Cie. Nie musi podejmowac starani typu szybkie odpisywanie bo wie ze i bez tego ma zapewnioną Twoją uwagę. Tak to działa - nie inaczej. Jak do Ciebie napisze to odpisz nastepnego dnia i tak kilka razy GWARANTUJĘ, ze zacznie odpisywac od razu...

Gość Olka24244
czekamnatel Ale postępuj a taki sposob tylko jesli rozumiesz tą zaleznosc bo jak nie wiesz po co cos robisz to i tak nic z tego. Trzeba zrozumiec, ze meżczyzni (kobiety czasem tez) uzywają takich sposobow do 1. sprawdzenia w jakim stopniu sa komus potrzebi 2. w jakim stopniu komus na nich zalezy 3. zaintrygowac inna osobe (w tym przypadku Ty) tym ze sa tajemniczy, niezalezni, nieszablonowi itd Zauwaz ze swoim nioodpisywaniem tworzy w Twojej głowie więcej swoich obrazów i więcej o nim myślisz niż gdybys spokojnie sobie żyla otrzymując blyskawiczna odpowiedz na kazda swoja wiadomosc i zajmowała sie spokojnie innymi sprawami. To nie daje ci spokoju, myslisz o nim duzo, angazujesz sie. On dając teraz mniej (zadkie odpisywanie) ma gwarancję, że gdy czegos od ciebie bedzie chcial wystarczy ze da odrobine wiecej (odpisywanie błyskawiczne) i miękniesz, czujesz sie wazna. Tym sposobem mezczyznie zapewniaja sobie uwage kobiety przy minimun wysilku. Dlatego kobieta musi miec swoej zycie, swoje sprawy i (w tym przypadku) tez odpisac po 2 dniach...

Gość czekamnatel
tez tak myslalam, nawet tez zaczelam odpisywac na nastepny dzien i bylo tak jak mowisz-odpisal w tym samym dniu

Gość czekamnatel
olka to myslisz, ze jemu w ogole na mnie nie zalezy??

Gość anakonda 23.
dzieki za rady tak czy owak, wkurza mnie cos takiego. Ja pisze i dzwonie tylko gdy ktos mnie naprawde obchodzi, a nie z braku ciekawszego zajęcia.

a ja mam inny problem:( otóż rozstałam się z moim partnerem ponad rok temu ( to było przymusowe rozstanie bo mój partner wymienił mnie na inny model. Nie pisałam do niego, nie dzwoniłam. Pomyślałam, że widocznie nie jestem tą jedyną. Było mi cholernie ciężko, ale stwierdziłam, że jesteśmy dorosłymi ludzmi i nie pcham się tam gdzie mnie nie chcą. jakież było moje zdziwienie kiedy po 3 miesiącach zaczął na nowo do mnie wydzwaniać. Owszem spotkaliśmy się kilka razy bo myślałam, że jeszcze wszystko możemy posklejać, że będziemy razem. Przeliczyłam się mimo, że nawijał mi makaron na uszy. Okazało się, że ze swoją Panią nie zerwał kontaktu. Więc ja po raz kolejny odpuściła bo nie potrafię żyć w trójkącie. Teraz co jakiś czas zagaduje do mnie na gg albo coś tam napisze. Tylko nie wiem po co szczerze mówiąc bo niejednokrotnie dawałam mu do zrozumienia, że miedzy nami koniec, że sam wybrał, podjął decyzje i powinien się tego trzymać. Mimo wszystko, gdy ja już dochodzę do siebie, gdy zapominam o nim On się pojawia i to mnie bardzo boli. ehhh i zrozum tu faceta:(

Gość anakonda 23.
ja_ona jesteś dla niego rezerwą! wygodną rezerwą. Najpier rzucił Cię na lepszy model a teraz jak skulony pies wraca. Olej go. jeżeli naprawdę mu zależy będzie walczył nawet rok, dwa. To naprawdę dobra rada z mojej strony. Po prostu go olej. Widocznie znudził się tamtą i szuka wygodnego powrotnego miejsca!! Jak facet kocha nie zostawia dla innej. Poszukaj sobie kogoś kto Cię będzie uwielbiał i odda się tylko Tobie. Ten facet cwaniaczy w tym momencie. Nie popełnij błędu. Nie oddwaniaj , nie pisz do niego, zwyczajnie go zlej!

anakonda 23 i tak właśnie robię :) Olewam go za każdym razem jak do mnie pisze... ostatnio napisał do mnie na gg z pytaniem co u mnie słychać... Myślę, że chciał w ten sposób zagadać i wybadać grunt czy w razie czego może na mnie liczyć.... Zastanawia mnie tylko jedno... Jak się rozstaliśmy nie mieliśmy ze sobą prze jakiś czas kontaktu, a na moje pytanie dlaczego się nie odzywał powiedział, że nie wiedział co mi ma napisać bo wie, że nie był fer w stosunku do mnie i zwyczajnie było mu głupio dlatego milczał... jednak mi się wydaję, że jak facetowi zależy to mimo, że skrzywdził próbuje w każdy możliwy sposób naprawić swój błąd .. widocznie mu nie zależy a mnie chce mieć w zanadrzu w razie jakiejkolwiek awarii .... ehhh smutne to :( ps. przykre jest takie przypominanie o sobie tym bardziej ,ze facet jest sporo po 30 :)

Gość anakonda 23.
do ja_ona: dokładnie.. znudziła mu się tamta, przypomniałaś mu się Ty i próbuje. Mi by honor nie pozwalał na przyjęcie go. Niech cierpi !!

ja swój honor mam :) i nie pozwolę sobie na to by ktoś mną pomiatał...jesteśmy dorosłymi ludzmi i za nasze czyny sami odpowiadamy:) uważam, że jak było mu ze mną zle i dokonał wyboru powinien sie tego konsekwentnie trzymać... a poza tym jest dla mnie śmieciem a ja śmieci nie zbieram... Fakt boli cholernie za każdym razem jak się do mnie odzywa widocznie nie wyleczyłam się jeszcze do końca co nie zmienia faktu, że nie pozwolę sobie na takie traktowanie bo nie jestem gówniarą:) Ostatnio przeczytałam gdzieś, że KONIEC zawsze jest początkiem czegoś nowego ... Więc czekam cierpliwie na to Nowe:) i nie dam mu satysfakcji, by mnie mógł znowu zdobyć, ponieważ wychodzę z założenia, że jak się raz nie udało to i drugi się nie uda:) Mimo wszystko nie mieszczą mi się w głowie te jego podchody co jakiś czas:)

Gość Olka24244
czekamnatel Mysle ze facet ma rozne fazy "zależenia". Zalezy mu wtedy kiedy czuje ze musi sie starac bo ma po co.

ja dałam bym sobie z nim spokoj, po co marnuje swoj czas i kogos? tez mialam podobna sytuacje jak ty, ale potem wynikły z tego tylko problemy..... olej go

Gość anakonda 23.
ja_ona: masz rację, raz się nie udało, to w koncu i się nie uda kolejny raz, a potem następny,etc.itp... ja niestety mam problem z dzwonieniem. Facet nie wie o co mu chodzi:(( faktem jest że go zje...ałam wiele razy, powiedziałam mu ze sie nie nadaje na męża, na faceta, etc, itp... Mimo ze mu nie zależało na mnie, to na jednym ze spotkan tak mu [powiedziałam, pisałam mu to tez w necie na fejsie... od tamtego momentu ciągle mowi "daj znac jak bedziesz miec czas", a nasz kontakt wychodzil głównie z inicjatywy moich smsów, na które oddzwanial, a ja odbierałam i byłam miła podczas rozmów. Niestety sam z siebie nigdy nic nie zrobił. Chyba mu nie zalezy.

anakonda 23 mój ex tez dzwonił... dzwonił, pisał szukał ze mną kontaktu za wszelką cenę mimo, że był z ówczesną swoją Panią:) to tylko świadczy o nim. I tez na początku rozmawialiśmy o dupie marynie tak naprawdę. Nikt z nas nie poruszał tematu naszego już nie istniejącego związku. I zawsze mnie to zastanawiało po jaką cholerę do mnie wydzwania jak po pierwsze ma swoja drugą połówkę i nią powinien się zająć a po drugie nigdy nie miał do mnie jakiejś konkretnej sprawy. Zawsze byłam w moich rozmowach z nim grzeczna i kulturalna. tyle, że ja nigdy pierwsza do niego nie napisałam i nie zadzwoniłam. jeśli on to robił zawsze odbierałam i w bardzo kulturalny sposób rozmawialiśmy. I pamiętam jak zawsze miał do mnie pretensje, że ja nigdy sama od siebie nie zadzwonię i nie napiszę. Że to zawsze z jego inicjatywy mamy kontakt. Tyle, że ja nie odczuwałam potrzeby kontaktowania się z nim wiedząc, że on ma inną Panią.

Gość Adarsh
anakonda 23. coś mi się wydaje że ten facet ma kogoś kogo bardzo kocha, a gdy się pokłóci z tym kimś, dzwoni do ciebie żeby pogadać, zwyczajnie niezobowiązująco. Nie bądź naiwna, gdyby ten ktoś coś czuł do ciebie, zależało by mu na Tobie, i był by z Tobą,jestem facetem iw iem co piszę.

Gość szczotkowalnia
facet trzyma cię w "rezerwie", pewnie nie układa mu się z inną, a ty jesteś pierwsza na liście rezerwowych panienek :D spław kretyna :)