Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terefereee

polacy sa wszedzie!!

Polecane posty

Gość terefereee

mieszkam za granica.. jade sobie spokojnie rano do szkoly, kierowca zaczyna trabic na innego kierowce poczym slysze dobitne rozbrzmiewajace sie na caly autobus ..'' GDZIE JEBANY CWELU????!!! no kurwa gdzie cwelu!!!..'' czy wy podrozujacy po swiecie lub mieszkajacy za granica tez zauwazyliscie ze polaka to wszedzie mozna spotkac? mieliscie jakies ciekawe przygody z polakami w roli glownej?

Gość terefereee
za granicą Warszawy

Gość BRoad way
Jade sobie autostradą w holandii a tu po prawej stronie wyprzedza mnie dostojnie chłopak golfem II z jointem w buzi na polskich blachach

Gość terefereee
nie wiem musial/a bys sprawdzic.. nie znam twoich sasiadow

Nie wiem czy zauważyłaś, ale Ty także zaliczasz się do tych Polaków, którzy jak to napisałaś ,,są wszędzie'' :D Może z tobą też ktoś miał przygodę ,,w roli głównej'' kosmitko ;)

Gość terefereee
no nie zly popis dal

Gość terefereee
moze i zauwazylam ale co z tego? obraza ciebie to w jakis sposob? boli cie cos? czy zona nie daje?

Gość BRoad way
kosmici są wszędzie

Gość BRoad way
kosmici są wszędzie

Gość trzeci swiat
🖐️ to ja polaco:-D

Gość terefereee
piszac ze polacy sa wszedzie nie obrazilam nikogo procz sfrustrowanych nadetych bolkow... troche dystansu

Gość BRoad way
polacy to obojętne świnie nie ma tu chyba o czym rozmawiać. powinni zabetonawać nasz kraj a obywatelom wyprać mózgi i przystosować na nowo do życia

Hmm... a zauważyłaś, że w żadnym moim zdaniu nie padły słowa ,,obrażasz Polaków'', bynajmniej nie wysunęłam też aluzji, że czuję się obrażona. Ukazałam Ci tylko drobny szczegół, który zapewne pominęłaś. Tytuł twojego tematu brzmi ,,polacy są wszędzie!!!'', wykrzykniki sugerują twoje niezadowolenie z tego powodu, a opis to potwierdza. A tu BIG SURPRISE! - jesteś jednym z nich :D O ironio :)

Gość terefereee
o ironio.. dla mnie to te wykrzykniki oznaczaja entuzjazm moja droga.. cieszy mnie fakt ze mozna spotkac rodaka wszedzie .. a gdzie w moim opisie jest napisane o jakims niezadowoleniu moim ?? oczywiscie ze sie zaliczam do nich i ktos mogl miec jakas przygode do opowiadania w roli glownej ze mna... tylko co z tego? powtarzam sie ale troche dystansu ! ddluzej pozyjesz.. i nie rozumiem co probujesz udowodic? czepilas sie zupelnie nic nie znaczacego aspekktu mojej wypowiedzi

tutaj gdzie mieszkam, w Portugalii dokladnie o Polaka dosc trudno, czesciej spotykam ruski, ukrainki

Gość terefereee
oj to smutno.. fajnie czasami pogadac po polsku.. lubie takie niespodzianki czasami widuje sie kogos co dziennie czy to w sklepie czy< to w autobusie czy bog wie gdzie jeszcze a po czasie sie okazuje ze to polak :) i nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi wielu ciekawych ludzi mozna spotkac, to nawet ciekawe jak w kraju nie zagadalo by sie do czlowieka na ulicy a na obczyznie jakos tak sie czlowiek otwiera

w czasie wakacyjnym sporo mozna ich spotkac, ale tutaj chyba malo polakow mieszka

no a po polsku rozmawiam na codzien z moim portugalczykiem :) choc nie powiem fajnie byloby miec znajomego z Polski ktory mieszka gdzies w poblizu :)

Gość terefereee
moze tak :) nie wiem w partugali jeszcze mnie nie bylo :) mam nadzieje ze sie kiedys uda

Gość terefereee
twoj facet nauczyl sie polskiego? jak mozna wiedziec jak dlugo mu to zajelo?

Gość teneryfalove
nienawidze polakow za granica sa fałszywi wredni zero pomocy i nawet dziekuje nie umia powiedziec hamstwo i pijanstwo zlodzieje wstydze sie byc polakiem i pitac z kraju .

hehe a bo on w Polsce mieszkal 3 lata i nauczyc sie w pracy ( kolega uczyl go polskiego a on uczyl go angielskiego ) gdy go poznalam juz calkiem niezle operowal jezykiem polskim wiec nie musialam sie trudzic by sie z nim porozumiec :)

Gość terefereee
ja na nasczescie na brak kontaktu z polakami nie narzekam :) moja przyjaciolke spotkalam przypadkowo zaczepila mnie w sklepie w centrum a okazalo sie ze mieszka przystanek ode mnie i tak juz zostalo :) moze i kolo ciebie ktos jest kto tez pochodzi z polski i w dodatku potrzebuje bratniej duszy :D nigdy nic nie wiadomo

Gość terefereee
ach takie buty :) to super masz... z tego co mi mowia obcokrajowcy to jezyk polski jest dla nich dosc trudnym jezykiem do opanowania :)

byla jedna dziewczyna ale wyjechala do anglii bo z facetem jej sie nie ukladalo a tak to kontakt mam tylko z nielicznymi ktorzy mieszkaja dosc daleko ode mnie

on wlasnie mowi ze polski to latwy jezyk, nawet dosc dobrze pisze :) powiedzial tez ze piosenki polskie mu pomogly, czesto spiewal dzem(jego ulubiony zespol polski) na karaoke :D

Gość terefereee
dzieki i tobie rowniez spokojnej nocy :) papa