Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość live1309

menu ok?

Polecane posty

Gość live1309

czy takie menu jest w porządku? oczywiscie przy odchudzaniu. 12.20 dwie kanpaki (małe kromki chl. żytniego) z serkiem top i cebula= 220 kal 14.00 jabłko 170g= 100 kal pomarancza 150g= 80 kal 15.30 60g kaszy gryczanej- 200 kal 150g kurczaka- 150 kal buraczki- 50 kal 16.30 kawa z mlekiem i cukrem= 50 kal 18.30 serek wiej light- 120 kal kromka chlebka zyt- 80 kal 21.00 jajko+kanapka+papryka maryn.=180 kal kanapka+szynka= 120 kal Podsumowanie: Zjedzone: 1300 kalorii 5 posiłków/dzień 2 litry wody

Nieźle :) Ale 1) wywal chleb z kolacji-na kolacje tylko białko 2) za mało białka generalnie- dołóż jaja i ryby, pierś z kurczaka, schab, tuńczyka czy wędzoną makrelę 3)cukier won :) zamiast tego kup sobie słodzik. jak sie boisz aspartamu to mozna dostac bezaspartamowe slodziki albo calkowicie naturalne np Stevia. I przemyśl czy 1300 to nie za mało. http://www.programy.u.waw.pl/zapotrzebowanie-kalorie.php

poza tym kawa to nie posiłek ;) Mleko na redukcji nie jest zbyt dobre. Lepiej sobie zjedz sałatkę z kurczakiem, pomidorem, papryka i sałata z oregano i sosem vinegret. i zapij czarna :)

Gość umalowana___________
vb v vb n

Gość live1309
5 posiłków bz kawy liczone. jem to co akurat mam. wole zjesc kanapke z serkiem wiejskim niz sam serek bo samym sie nie najem potem mam napady glodu w nocy. 1300 w sam raz. dzis bez cwiczen. 1500-1600 przy cwiczeniach powyzej godziny. oki? schudne?

Gość live1309
mleka leje dosłownie kieliszek;) cukier tylko dzis bo bylam u mamy na kawie. ja uzywam slodzika.

Gość ser top. aut
wywal serek topiony, zastap zoltym lub twarogiem...ser topiony to sama chemia- az tlucze po oczach:/

:) ok ale dodaj białka tak czy siak, chociaz puszke tuńczyka i 2 jaja Co do głodu nocą Ja jem właśnie kiszona kapuste, tak na oko z 30 deko :D dieta generalnie jak na kafeterię to więcej niz przyzwoita ;) Zeby tak wszystkie sie odchudząły to by spoleczenstwo bylo szczuple i zdrowe :D jak czasami patrze na te laski co maja do zrzucenia 30 kilo i przechodza na 500 kalorii to az w dolku sciska ;)

Gość live1309
mniej wiecej wiem juz jak jadac zdrowo, przy czym nie odmawiac sobie wszystkiego. bo chce schudnac na stałe. juz zrzuciłam z 80 kg na 64kg. ale daze do 55 -58 max.:) teraz juz nie chce tak waga schodzic:( chociaz mam 163cm wzrostu. czyli mam jescze pare kg do zrzucenia.

Gość live1309
tego serka top bylo tak malutko tyle zeby chlebek nie byl suchy ;)