Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ulasia00

Jak lubicie sie kochac?

Polecane posty

Gość onaaaaaaaanmaa
nom , różnie się z mężem kochamy, ale to klasyka właśnie chętnie wracamy:) mam wrażenie takiej wielkiej bliskości. Co do klapsów i ciągniącia za włosy to nie lubię tego. Duża frajdę mojemu mężowi sprawia pozycja na pieska. Żadko przy niej dochodzę do orgazmu ale ponieca mnie to , że mojego męża ona tak rajcuje. Najczęściej kochamy się w ten sposób, gdy np ja mam wczęsnie oragzm niż mój mąż i wtedy on kończy swe dzieło w ten sposób ;)

hehe ialam taka sytuacje,xD Raz po pijaku zgodzilam sie zrobic to z bylym,ale spanikowalam;) Natomiast ostatnio spotykalam sie z facetem z ktorym to zrobilam ;P

Fajna opcja bo ja z bylym mezem kochalam sie podobnie ;D ale klasyczna pozycja daje duza satysfakcje;)

Gość yoyoskiiiii
ja osobiscie uwazam ze seks analny jest fajny. Ja jako mlodociany zbok;P urozmaicam;P np w wannie zdazylo mi sie kilka razy uzyc języczka i rozgrzac zakazane wejscie;D

Gość onaaaaaaaanmaa
nom:) nie rozumiem jak można sobie pomylić dziurki??????

Gość onaaaaaaaanmaa
a ja jestem cykor.... boję się seksu analnego. Od kilku lat przymierzamy się z mężem. On bardzo chce i się stara, ale jak przychodzi co do czego to panikuje.

Gość onaaaaaaaanmaa
tzn ja panikuje.

Gość yoyoskiiiii
Onaa;D to tylko tak dla smiechu powiedziane;P

zdarza sie ;) ale mi sie wydje ze facet chyba celowo je myli hhehe A mlodociany zbok patrze ze jeszcze nas poduczy hehe ;))

Gość onaaaaaaaanmaa
:D

Tez bardzo panikowalam, mezowi to sie nie udalo, ale z facetem ktorym sie spotykalam nidawno udalo sie zreszta sporo mnie poduczyl, Jak sie nie zrelaksujesz nic z tego nie bedzie, ale jak dojdzie jest przyjmne ;)

Gość onaaaaaaaanmaa
a co myślicie o połykaniu spermy??

Gość yoyoskiiiii
Hehe w moim przypadku w seksie nie ma zadnego tabu. Tyle ze nie lubie wlasnie tych zboczen typu plucie do zarcia;D albo sranie sobie na klate... mocz tez mnie nie kreci... Za dzieci powinni zabijac, Lubie normalne dziewczyny z cyklu ja nie jestem z gazety

Gość yoyoskiiiii
Wszystkie moje partnerki polykaly:) I nie pytajcie jak to robilem:P bo takie rzeczy tylko na pW:D

Gość yoyoskiiiii
nie bylo ich duzo bo tylko 5 ale :P

Polykanie spermy hehe jak mi partner na poczatku to zaproponowal wysmialam go ale stopniowopo kroczkasz ;) na poczatku wypluwalam, ale On mowi no polknij, polknelam bo nie bylo duzo, wczesniej sie rzydzilam, ale wcale to nie takie straszne ;)

Gość onaaaaaaaanmaa
hehe dobry jesteś:) ja nie pomyłakam, choć mąż może spuścić się do buzi. też uważam ,że za dzieci powinni zabijać!

Gość yoyoskiiiii
Ulusiu bylas zywym przykladem tego jak sie nie powinno naklaniac kobiety do takiej rzeczy intymnej. Presja to najgorsza rzecz:(

Gość yoyoskiiiiiii
jest duzo sposob zeby dziewczyny polykaly z usmiechem na ustach:D ze tak powiem i do tego bez uzywania zadnych sierodkow psychodelicznych:P

Gość yoyoskiiiiiii
Kochana nie chodziło mi o koleznke tylko o to jak cie facet namawial do polyku:P

akurat co do tego to bylo calkiemna trzezwo haha xD Acz kolwiek dziele sie spostrzezeniami ;D

Gość onaaaaaaaanmaa
nie jestem wstanie przelknąć spermy. Na wymioty mi się zbiera. Co zrobić?? Mój mąż chyba zwariował by ze szczęścia gdym połknęla ....hehe

hehe namawial i to bardzo, zreszta jak i do reszty ;) Ale nie mam mu tego za zle ;P

hehe pocwicz na budniu ;D zarcik A tak powaznie to chyba kreci kazdego faceta ;)

Gość onaaaaaaaanmaa
jakieś rady???????

Gość yoyoskiiiiiii
Ja chyba pojde na psychologie:P Onaa z twojej strony musisz sie przelamac bo widac ze men ci raczej nie pomoze. Oczekuje czegos.. ;P to niech ci pomoze w jakis sposob;p nie chodzi mi o sam spust;D. Naprawde:P dziewczyny kochaja polykac;P ale jak sie zaczepi w nich takie cos ze na sile albo z przymusu to potem gowno z tego jest tak jak z nauka.... czlowiek normlanie kocha sie uczyc pochodzi do szkoly bo mu kaza i wal... nie chce

na to chyba bardziej psychicznie musisz sie nastawic, inaczej zadna sila Cie nie przekona, masz obawy i wogole to normalne tez tak mialam, mezowi bylo ciezko przekonac mnie nawet do zrobienia laski