Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie kolejki?!

DO LEKARZY WCALE NIE MA DŁUGICH KOLEJEK!

Polecane posty

Gość jakie kolejki?!

Jestem oburzona tymi kłamstwami że są jakieś niewiadomo jakie kolejki. BZDURA! Korzystałam ostatnio na NFZ z ginekologa- czas oczekiwania 1 godzina kardiologa-1 tydzień neurolog- od ręki stomatolog-prywatny gabinet, ale na NFZ- od ręki! Bez żadnych znajomości ani łapówek oczywiście! więc przestańcie pieprzyć bzdury że czeka się 3 miesiace!!!!

Gość gdgdfg
:D a czekałas moze na MRI albo CT ?:D nnieee?????;) ja czekalam ostation rowne 3 miesiace;)

Gość mamakacpra2009rrrrrrrrrrrrrrrr
tak tak okulista dziecięcy czas oczekiwania 3 miesiace :) alergolog czekałam jakies 1,5 mies

Gość jakie kolejki?!
nie, w Polsce, ale to wymaga żeby trochę podzwonić, popytać, ale polaczek to woli ponarzekać. Jeszcze jak prezes powie że jest zle, to znaczy ze jest zle i można tylko rozłożyć ręce i wyżalać się na głupim forum

Gość młoda wyksztalcona z wielkich
nefrolog 3miesiące hepatolog 5miesięcy jelitowy 5 miesięcy operacja żylakow 2 lata NIE SIEJ PROPAGANDY! 🖐️

ochoojalas? JA: -rejestrowalam w styczniu dziecko do ortopedy - termin na maj - siebie w marcu do reumatologa - ide juz w czerwcu - do gina czekam 3 tygodnie i to prywatnie. Taki co to przyjmuje bez kolejek jest dla mnie podejrzany :P Kurva jakbym nie chodzila do specjalistow prywatnie to mialabym chooja a nie leczenie.

Gość ty klamczynio!
właśnie jak poszłam do okulisty to kolejka na dwa miesiące a mi potrzebne było od reki to pani doktor zrobila wyjątek

Endokrynolog dziecięcy 5 m-cy. Ortopeda dziecięcy (prywatnie) m-c. U mnie do dentysty i ginekologa na NFZ nigdy nie czekam dłużej jak 5 dni.

Gość kuuuutfaaaa
Noworodek z ranami na ciele uczuleniowymi. alergolog w poradni przyszpitalnej bo takto tylko prywatnie 4,5miecha. To jest dopiero żart

Gość Kałamarnica111
Bezdeury:))) USG piersi - grudzień 2013 - prywatnie - jutro 110 zł:) Obdzwoniłam wszystkie możliwe przychodzie - a do warszawy nie pojadę - bo to tu jest lekarz, który zna moją historię choroby i u którego leczę się od 10 lat!!!

Gość jakie kolejki?!
to po co ładujecie się do szpitali i przychodni?! w luksusowych warunkach w gabinetach prywatnych, które mają kontrakty przyjmują albo od ręki, albo z max tygodniowym opóznieniem!!! Moja teściowa czeka 3 rok na protezę, w przychodni, kiedy moja kuzynka w 3 tygodnie ją odebrała w prywatnym gabinecie

to przepraszam w jakiej miejscowości ty chodzisz do tych lekarzy? jeszcze się nie spotkałam żeby od reki coś szło załatwić minimum tydzień czekania a przeważnie dłużej

Gość mamakacpra2009rrrrrrrrrrrrrrrr
jedynie co moge chwalic to przychodnie ak w Otwocku ginekolog od reki o kazdej godzinie codziennie to jest jedyny plus

ortodonta - pierwszy wolny termin na lipiec, ale tylko dlatego, ze syn juz ma aparat. Nowych pacjentów już nie zapisują, proszę dzwonić w styczniu :o

Gość cdvcc
do poradni rehabilitacyjnej mam na 30 kwietnia, zapisałam się 16 grudnia 2011!!! na rehabilitacje kregoslupa bolacego!!

Gość Kałamarnica111
Od ręki za pieniądze:)Weź przestań:) Najkrótszy termin jaki dostałąm - ten nieszczęsny grudzień 2013 - to właśnie w prywatnej przychodzi która ma kontrakt!!!

Gość Kałamarnica111
Jolazabrze Byłam w poradni Sutka - termin mam dopiero pod koniec roku a w szpitali na onkologii w ogóle mi takich bandan nie zrobią:(( Nie pozostaje nic jak pójść prywatnie.... tylko po jakiego chuja odciagają mi na skłądki zdrowotne ja się pytam!!!

Gość cdvcc
gdyby nie to, ze prywatny rehabilitant to jakies 100 PLN za wizyte, to bym sie skusila, ale musze miec co najmniej 2 razy w tygodniu rehabilitacje, kilka miesiecy... z torbami by przyszlo pojsc

Gość kdjkajkaja
moja szwagierka wyszła wczoraj ze szpitala, miała ropnie na migdałach, kazali jej iść na kontrolę do laryngologa. na kasę chorych - termin na październik. więc nie pierdol bzdur...

Gość jakie kolejki?!
no przecież też chodzę do lekarzy i wyjaśnicie mi dlaczego bez żadnych łapówek ani znajomości dostaję się od razu? albo max tydzien-dwa czekam

Gość jakie kolejki?!
polska wschodnia

Gość Kałamarnica111
U mnie na onkologii nie ma w ogóle szans - jak Pani do nas trafi to wtedy wszystkie badania będa za darmo:)Tak mi pielęgniarka powiedziała Pozostało mi ją opierddzielić, że własnie po to chcę zrobić badania, żeby z takim krowami nie mieć do czynienia:(

Gość Kałamarnica111
też na śląsku:) Nic się nie dzieje - chyba:)Miałąm ostatnio babskie spotkanie...i okazało się, że dwie na trzy mają jakieś guzki na piersich - ta trzecia to ja kt óra nigdy nie miała USG robionego - przestraszyłam się i postanowiłąm zrobić:(

Gość gbrthkcgherigrt
mojej babci odkleiła się siatkówka w oku, na operacje musiałaby czekac ponad rok, co oczywiście w tym stanie wskazane nie jest, no ale kogo to obchodzi?

Gość upiorna:)
operacja kolana---termin operacji 2025 rok

Gość jakie kolejki?!
no upiorna to już przegięłaś- moja koleżanka czekała na operacje kolana 6 miesięcy! takich co tak pierdolą że operacja za 20 lat tak powinni leczyć!!!!!!!!!!

Gość erwfewrfw
Poszłam pod koniec października zarejestrować się do ginekologa, pierwszy raz po ciąży. Dostałam termin na początek marca. Fajnie? Aktualne straciłam słuch prawie całkowicie w obu uszach. Mam małe dziecko i prawie go nie słyszę, muszę siedzieć w domu bo nie słyszę zagrożeń ulicy, nie słyszę co kto do mnie mówi. Mam termin wizyty u laryngologa: za miesiąc (i chyba i tak miałam szczęście). Jak ja ten miesiąc przetrwam, to nie wiem. Ot, i realia.

Gość erwfewrfw
A, co do tego ucha to lekarka dająca skierowanie do laryngologa, doradziła mi żebym w nocy pojechała na izbę przyjęć i naopowiadała jak to nagle zaczęło mnie ucho bardzo boleć. Do czego to doszło że lekarz widząc poważny problem i chcąc pomóc pacjentowi, radzi mu jak obejść zasady i co nakłamać?!