Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość londyneczka10283

Pytanie do Facetów, seks i dominacja

Polecane posty

Gość londyneczka10283

Ostatnio mój narzeczony mnie unikał, nie wiedziałam jakie są tego powody, zaczął dziwnie się zachowywać. Kiedy zaczęłam z nim o tym rozmawiać, wyznał mi że go czasami przerasta mój popęd seksualny i że czasami nie daje rady (robiliśmy to nawet do 5 razy dziennie czasami) i że czasami już nie ma chęci na zbliżenia ale bał mi się o tym powiedzieć, wyznał mi też że boi się moich fantazji seksualnych dotyczących miejsc publicznych, czy seksu na stole itp, bo nigdy tego w ten sposób nie robił. Moje pytanie jest takie, czy wolicie dominować ? Zawsze sądziłam że faceci lubią kiedy kobieta dominuje a tu okazuje się coś innego. Co zrobić by mój facet poczuł się bardziej męsko ? Jak naprawić jego ego ?? Nie mam pojęcia co zrobić dlatego proszę was o pomoc :( Ja mam 24 lata a mój facet 28...

Gość ale ty nie dominujesz
przeciez wiec o co chodzi?

Gość Ale jak niby dominujesz?
Chodzi o to, że zmuszasz go do tego czego się wstydzi np. do seksu w miejscach publicznych?

Gość Peezda
Dla odmiany pozwól mu podominować nad tobą.

Gość gfdgdfrgfdr
Może chodzi o to, że ona dominuje go temperamentem seksualnym i chcicą. Bo ostry, normalny seks na stole nie jest zły.

Gość Dawidstooo
To jestes zajebista bo moja po prostu idzie spac jak sam czegos nie zaczne :/

Gość Dawidstooo
To jestes zajebista bo moja po prostu idzie spac jak sam czegos nie zaczne :/

Gość londyneczka10283
Właśnie ja uwielbiałam dominować, cały czas to robiłam, ssałam jego penisa, później go ujeżdzłam, przeważnie ja inicjowałam seks, myslałam że mu się to podoba, a on mi ostatnio wyznał że jestem za dobra, że on boi się że nie da kiedyś rady, że on nie jest zbyt dobry i myśli że mnie nie jest w stanie dobrze zaspokoić :( a rzecz w tym że on zawsze mnie zaspokaja... nie wiem jak podnieść jego samoocenę i ego. widocznie byłam zbyt odważna i pn przez to nie czuje się męsko :(

Gość londyneczka10283
dokładnie jego przeraża moja chcica :o ostatnio jemu pozwalam dominować, nie inicjuje seksu, ale napiszcie mi jak podnieść jego ego w zaistniałej sytuacji :( ??? jestem kobietą i niestety nie mam pojęcia :(

Gość montgomery ale on
to moze kaz mu wziac siebie na ostro, pokazujac wczesniej na filmie co masz na mysli;-)

Gość gun /jacko
Prosze, wyjdz za mnie

Powiedz mu to co nam. W sumie trochę go rozumiem. 5 razy dziennie teraz wytrzymał, a co będzie jak za parę lat wytrzyma "tylko" 3 razy?

Gość pello
Masz z takich stalych ujezdzan jeszcze przyjemnosc ? wyaje mi sie troche duzo tego u was a skoro tak to przeciez moze sie szybko znudzic ?

Gość londyneczka10283
montgomery ale on dobry pomysł :) myślę by dać mu trochę odpocząć od seksu, za kilka dni powiem by mnie wziął, a jak teraz zrobi się cieplej, to założę pończochy, spódniczkę, nie założę majteczek, i powiem by poszedł ze mną na spacer, i na spacerku wypnę tyłeczek i powiem mu by mnie zerżnął :) jak macie inne pomysły to piszcie :)

Gość londyneczka10283
pello zawsze mam przyjemność, w sumie możesz mieć racje może mu się trochę przejadło... hmm więc trochę tajemniczości i dystansu się przyda, o tym bym nie pomyślała.

Gość londyneczka10283
z reszt to nie było tak że tylko go ujeżdżałam, podałam przykład, zawsze były różne pozycje, ale to ja przeważnie inicjowałam seks, robiłam mu loda itp on nieco rzadziej inicjował, może dlatego nie czuje się męsko...

londyneczka10283 Zachowuj się tak żeby się rzucał na ciebie, a potem rób swoje. Ego mu się podbuduje i będziecie oboje zadowoleni.

Gość montgomery ale on
widze ze tez masz ciekawe fantazje;-) mysle ze jak pozwolisz mu zrobic z soba co bedzie chcial i dasz zerznac jak zwykla suke na pewno sie podbuduje:-)

Gość londyneczka10283
Doktor Derjfus zapomnij ;)

Gość londyneczka10283
A co zrobić by on nie wytrzymywał i się rzucał na mnie ? Jak go sprowokować do tego ;) ??? Piszcie ;)

Gość pello
mysle ze seks nie powinien byc jak picie herbaty czy kawy (5 filizanek na dzien) predzej jak drink w dyskotece w sobote wieczorem ....piszesz ze facet sie boi i unika ...... a gdybys tak wytrzymala do wieczora a moze nawet co drugi dzien ? moze wtedy gdyby cie facet napalony dopadl to by tylko wiory lecialy ?? takie spotkanie napalonej stesknionej pary mogloby byc warte odczekania ?? co myslisz ;-)

Gość londyneczka10283
pello i to jest to :) myślę że to zajebisty pomysł ;) sama bym na to w życiu nie wpadła a teraz wszystko się wyjaśniło ;)