Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 30, 2012 agent Tomek. będe wpływową personą w państwie i nie radze wówczas mi tu do mnie pisać negatywnych postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yhtry Napisano Marzec 30, 2012 z taką facjątą życia nie wygrasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lullabyyyyyy 0 Napisano Marzec 30, 2012 sprobuj z kasia w. to dopiero jest wyzwanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puszysta Śmietanka 0 Napisano Marzec 30, 2012 ależ będziesz miał wspaniałego teścia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 30, 2012 boję się kasi w...:O znajda mnie pozniej gdzies pod kamieniami , nie dzieki. pozatym romans z kasią tusk jest bardziej perspektywiczny i oplacalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 30, 2012 no co? skąd wiesz jaki donald jest prywatnie?:D może wlansie fajny byłby z niego teść:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Herr Thomas Napisano Marzec 30, 2012 tez mam T w nazwisku moze wpierw wuiedz mnie juz czuje naprezonego twojego wezyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puszysta Śmietanka 0 Napisano Marzec 30, 2012 no przecież mówię, że jest wspaniały. znam go od podszewki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 30, 2012 no dobra tylko w tv uslyszlaem ze kasia tusk ma psychofana jakiegoś który ja torpeduje wyznaniami miłosci itd (to nie ja:D) i jak on mnie znajdzie , uzna za konkurencję i hmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puszysta Śmietanka 0 Napisano Marzec 30, 2012 Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Marzec 30, 2012 nie z tym ryjem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 30, 2012 będziecie musieli wtedy być tu dla mnie mili i grzeczni i usłużni bo będe bardzo ważnym kimś w tym pięknym nadwiślańskim kraju:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 30, 2012 skizto wlasnie ze z tym ryjem , myslę że jestem wlaśnie w typie kasi tusk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 34897truefdsjkvnsdfnsdfsd Napisano Marzec 30, 2012 facjate masz niewyjściowa :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Marzec 30, 2012 nie wygląda mi na masochistkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 30, 2012 ale na turpistkę owszem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puszysta Śmietanka 0 Napisano Marzec 30, 2012 oh oh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 30, 2012 i w tym m.in upatruję swoją szanse na sukces Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Marzec 30, 2012 ahahahaha, a to żarcik. nawet śmieszny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puszysta Śmietanka 0 Napisano Marzec 30, 2012 Kasia ma już chyba faceta? :x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 30, 2012 chyba nie, ale jesli nawet to odbiję , trudno:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach