Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Headache

ból głowy od 2 miesiecy i inne objawy. help :(

Polecane posty

Gość Headache

Witam, od jakichś 2 miesięcy męczy mnie ból głowy więc postanowiłam wreszcie wybrać się do lekarza. Dostałam skierowanie na morfologię, rentgen zatok, okulistę laryngologa i neurologa. Rtg zrobione, w poniedziałek idę razem z morfologią (w której wszystko jest w normie) do tego samego lekarza. Wszystko byłoby ok gdyby nie to że laryngolog jest na 26 kwietnia okulista na wrzesień a neurolog na czerwiec. Chciałabym aby ktoś kto się zna powiedział mi czy moje objawy są na tyle niebezpieczne żeby zapisywac się jak najszybciej prywatnie. Objawy to: Ból głowy najczęściej kłujący w skroniach. Bywa też tępy w całej głowie. Ból oka (rzadziej obu). Promieniowanie do podniebienia. Zmęczenie lub nadmierne pobudzenie. Tabletki (ibuprom max, ibum, apap) pomagają słabo albo wcale.. Niekontrolowane ruchy kończyn poprzedzone "impulsem" w głowie (sporadycznie, tylko w nocy) Problemy z zaśnięciem z bólu. Sztywność karku. Rozdrażnienie. Najchętniej siedziałabym sama w ciszy i ciemnościach.

Gość defrfgerf
masz moze krzywy kregoslup? ja bym szukala szybciej neurologa.

Gość Headache
kręgosłup jest właśnie w porządku myślałam raczej że to niedobory jakichś witamin, jak myślicie?

Gość powaga, nie żartuję
idź na woskowanie uszu

Gość Headache
woskowanie uszu? xDDD Nie moge z tego xD myslałam ze spadne z łóżka

Gość defrfgerf
to powazne, idz na woskowanie, moze to problem typowo laryngologiczny. a witaminki nie zaszkodza, zacznij sie lepiej ozdywiac. mialas jakies kanalowe leczenie moze?

Gość jakas tam mika
idź prywatnie do neurologa. Z bólem głowy nigdy nie ma żartów, tym bardziej że masz jeszcze kilka innych objawów a nie jest to sam ból głowy.

Gość Ajdmjapt
Ja mialam jakieś dziwne objawy kiddyś! Ból głowy,kołatanie s, strach,drętwienie szyji, taki lęk...nie wiem do tej pory co to było:(

Gość Headache
Ajdmjapt - możesz mieć nerwicę albo tarczycę idź na morfologię i poproś o badanie TSH, ja też miałam robione ale jest ok