Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jak to

Czy paluszki rybne można wrzucić do mikrofali?

Polecane posty

Gość jak to jak to

Pewnie głupie pytanie, ale kompletnie się na tym nie znam :P Miałam w mieszkaniu jedną patelnię, którą mój facet gdzieś wyniósł i smażenie niczego jak na razie nie wchodzi w grę, a mam wielką ochotę na paluszki panierowane. Jeśli na opakowaniu nic nie wspominają o mikrofalówce to znaczy, że nie można? :(

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
raczej nie

Gość jak to jak to
W sumie teraz znalazłam w googlach temat, że ryby w mikrofali eksplodują, muszę obejść się smakiem 😭

Gość ewsdw3dewsew
nie, bo wyjda gumowate, maz kiedys robił

Gość jak to jak to
Dziękuję za odpowiedzi, lepiej zrobię sobie kanapki :D

Niby można ale wyjdą właśnie jak guma, chyba, że możesz spróbować trzymać je dłużej, duuużo dłużej, włóż jednego na próbe, jak się troche przypieką to może będą ok ;)

Gość jak to jak to
W sumie ja to mam zabójczą mikrofalę i tam nawet parówka wybucha po 20 sekundach, więc najwyżej mnie rozsadzi. Kto nie ryzykuje ten nie wygrywa, więc spróbuję :classic_cool: Jakbym już nie napisała o swoich spostrzeżeniach to znaczy, że nie żyję :D

Gość jbjbjbjbjbjb
pracowalam na produkcji paluszkow nic ci nie wybuchnie spokojnie :) ale zrobia sie gumowate. jesli to jakies tansze a jesli firmowe z firmy na F to beda poprostu jalowe :) zycze smacznego!!!!

Gość pytajka pytająca
Co Wy jecie???Mój kuzyn pracuje w przetwórstwie ryb i raz mi powiedzial co znajduje sie w paluszkach rybnych-wszystkie odpadki z ryb takie jak oczy itp.Mowil mi ze np Frosta przyjezdza do nich i chce zawsze wszystkiego duzo i jak najtaniej wlasnie do paluszkow rybnych!W zyciu tego świnstwa juz nie zjem,bleee:O

to tez prawda paluszki to sam syf rybi

jasne np. pasztet

albo parówki

Gość jak to jak to
Albo to ja jestem taka głodna i napalona, że nie ogarniam, ale wyszła zajebista, to znaczy panierka do wywalenia, ale środek to paluchy lizać :D Wrzuciłam na opcję podgrzewania zamrożonych produktów i rozpływa się w ustach, dzięki ludziki, mogę się najeść jak człowiek. pytajka, w innych produktach jest identyczny syf ;)