Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana to ja

ciaza pozamaciczna?

Polecane posty

Gość zdesperowana to ja

czy sa tu kobiety ktore mialy ciaze pozamaciczna? 12marca mialam miesiaczke ale mam od dnia miesiaczki bol z lewej strony jakby jajnik boli mnie codziennie chwilami mocniej jestem oslabiona zle sie czuje. mam coreczke 10 miesieczna nie chcielismy dziecka drugiego zabezpieczalismy sie. jedyny stosunek bez zabezpieczenia mielismy 2 dni przed spodziewana miesiaczkaale zawsze mialam regularne cykle wiec bylam pewna ze to dni nie plodne. ale boje sie ze to moze byc ciaza pozamaciczna. wiem ze nie jestescie lekarzami ale czytalam ze test moze nie wykazac ciazy pozamacicznej a powinnam jak najszybciej isc do lekarza a ja nie mam zadnego ubezpieczenia :"(

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
idz prywatnie

Gość zdesperowana to ja
nie dawno moja kolezaznka przez to przechodziala z tym ze ona sie starala o dzidzie ja nie ale to nie znaczy zemam ja w pewnym sensie zabic :(:( pojde prywatnie ale strasznie sie boje :(

Gość joylaa
A dlaczego ubzduralas sobie ciaze pozamaciczna? Jajnik moze bolec, bo jest zapalony albo mozesz miec torbiel, albo boli podczas owulacji. I nieprawda jest, ze test nie wykrywa ciazy pozamacicznej, bo u mni test pokazal dwie kreski, z tym, ze druga byla slaba. Czasem pokazuje dwie normalne kreski.

Gość joylaa
Dodam jeszcze, ze teraz jestem w prawidlowej ciazy i na poczatku tez bolal mnie jajnik - to byl jeden z pierwszych objawow.

Gość zdesperowana to ja
nie mowie ze to napewn ciaza poza maciczna teoretycznie was pytam.

Gość ddddwer
mi też test pokazał II kreski w pozamacicznej i to wyraźne, znam kilka osób po cp i każdej tekst pokazał II kreski. nie chce mi się tego wyliczać, a który masz teraz dzień cyklu?

Gość ddddwer
to jest jeden z mitów cp, że test nie wykazuje, otóż wykazuje, czasem tylko trochę później, bo przecież w cp b hcg też rośnie, u mnie było dość normalne...

Gość zdesperowana to ja
dzien cyklu mam 18 ja napiusalam ze moze nie wykazac cp a nie ze nie wykaze. ja jeszcze nie robilam testu. poczekam do dnia miesiaczki teoretycznej 7 powinnam dostac. wtedy zrobie test

Gość joylaa
Masz bardzo male szanse, ze jestes w ciazy a co dopiero w pozamacicznej. To, ze boli jajnik moze miec inne przyczyny.

Gość zdesperowana to ja
iem ze szanse sa male bo tylko raz sie kochalismy bez zabezpieczenia 2 dni pozniej miesiaczka. ale jednak troche sie denerwuje. bo jednak nie chcialalbym zeby tak bylo. ja mama nadzieje ze to tylko jajnik. :(

Gość ddddwer
to ci powiem, że najczęściej właśnie wykazuje test cp...a nie odwrotnie, skoro miałam okres normalny, a teraz dopiero 18 dc, to cp jest niemożliwe, a na pewno nie już ból z tego powodu...

Gość zdesperowana to ja
dzieki wam. troszke mnie uspokoiliscie. spytalam bo wiem ze na niektorych normalnych tu mozna liczyc. pytalam tez bo moj chlopak mial mnie pozdrowic od kolezanki napomknal jej ze mnie brzuch boli z lewej strony ta sie wypytala ten zaczal czytac i tak mnie i siebie sam nastraszyl ta cp.