Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwa bieda brytyjska

Dziś Zdesperowana Domowa Żona będzie szczęśliwa

Polecane posty

Gość prawdziwa bieda brytyjska

Chce wysłać zdesperowanej paczkę kupiłem tak: środki higieniczne ryż makaron olej mąkę cukier pastę do zębów mydło trochę owoców lekarstwa środek na wszy i pchły Jak mam to wysłać czy mogę nadać Pocztą Polską

Gość dajiwof
to się dziewucha ucieszy tyle rzeczy, w ładnych opakowaniach, będą jej sie oczka cieszyły i śmiały.

Gość caritas england
widzisz jaki z ciebie dobrończyńca :).

Gość penaut chocoloate
ja to bym chciala dostac w paczce paste z tunczyka z biedronki bo ja bardzo lubialam w Polsce :-) wino tez moze byc np Merlot

Ej no, Zdesperowana, podziel sie z nami biedakami z UK. Juz nie badz taka skapa :P Ja tez tu ledwo ciagne koniec z koncem, a ty sie bedziesz opychac ryzem od bogatego biznesmana z Polski. Not fair ;P

Gość usa la la
Zdesperowana a do Hameryki nie podeslalabys troche maki z tej paczki? Pierogow bym zagniotla, cebula okrasila i normalnie "po polsku" obiad by byl ;)

szanowny Laskawco... jako widzisz ze jest duze zapotrzebowanie na make i mydlo z Polski, czy nie zechcialbys przemyslec sprawy zeby owymi darami uszczesliwic nie tylko mnie? polowa kafeterii z dzialu "poza polska" byla by wdzieczna... Walczmy z bieda w UK i US - kazdy gest sie liczy!

Gość uhduhwuha
Zdesperowana ty biedaczko wysyłam paczkę bo jest mi ciebie szkoda, nosisz pantofle które mają 20 lat. ubrania kupujesz używane mąż arab zamyka cię w wersalce mieszkasz z numerową i styczniowym przyjacielem w jednym pokoju razem. w starym brzydkim biednym szeregowcu.

Gość numerowaa
Mam nadzieje, ze sie podzielisz z kolezanka z pokoju :D

Gość numerowaa
Najpierw Arabem, a potem mydlem :P Nie pogardze tez miejscem w wersalce :)

Gość pan ciekawski
ej no serio się w anglii tak biednie żyje. słyszałem że biedniej niż w polsce ale aż tak

Zdesperowana ty juz sie tak nie wymadrzaj, ze 4 lata na kafe siedzisz i ci sie nalezy. Kazdy tu biede klepie, a ja bym nie pogardzila szarym mydlem Bialy Jelen oraz szarym papierem, tym z kaczorkami :) Myslicie, ze jak sie gniezdzicie z numerowa na jednym pokoju, to juz wam sie wiecej nalezy od innych ? Gdzie ten dobroczynca, hello? Ja tez chce paczke z Polski! :P

Gość numerowaa
My to w sumie mamy luskusy, bo mieszkamy w jednym pokoju tylko we trojke, slyszalam, ze ludzie sie gniezdza po 10 w pokoju.