Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jestbycladnaa

jak to jest byc ladna

Polecane posty

kiedy mezczyzni was chca, sie ogladaja i nie mozecie sie odpedzic od amatorow?

opowiedzcie o tym chcialabym wiedziec bo sama nigdy tego nie doswiadcze a jestem ciekawa jak to sie czuje :)

Gość coffeeee.
ja nie wiem jak to jest byc ładna dla ogółu, ale dla jednej osoby :)

to opowiedz, prosze. to musi byc bardzo fajne

Gość Evelin7046
ja nie jestem ladna jestem mala mam grube nogi ogolnie sie sobie nie podobam ... mieszkam w anglii a u nich jest taki zwyczaj ze kogokolwiek widza od razu trabia ... to jest okropne ... czasami ide przez ulice i czuje sie jak dziwka. dlatego bo mam biala kurtke ? zakladam juz okulary zeby byc niezauwazalna ...

Gość zajebiście fajowo
gdyż idziesz sobie ulicą i widzisz jak Ci wszyscy faceci się na Ciebie patrzą, może nie wszyscy ale większość. Ale gorszą stroną jest to, że żaden nie podejdzie i nie zagada:( teraz faceci są bierni ... wolą poczekać na ruch kobiety a to nie dobrze :(

Gość a ja jestem piekna,
tzn tak twierdza faceci, sama sie uwazam za normalna;) ale to cudowne uczucie byc ciagle komplementowana, adorowana, kiedy wszedzie gdzie sie wejdzie czuje sie wzrok facetow na sobie i to jaki kazdy jest mily i nadskakuje :)

Gość Evelin7046
mnie sie to nie podoba ze ktos sie na mnie patrzy a najgorsze jest to ze nie patrza na twarz tylko n Twoja dupe ... oni nie umieje pokazac dziewczynie ze jest atrakcyjna tylko pokazuja Ci ze jestes do tego zeby djac Ci gacie i wyruchac na ulicy bez szacunku jakies gwizdanie dzownienie jak luhuuuu ... po co to komu to jest przyjemne? to nie jest pokazanie komus '' jestes ladna'' ''tylko masz dobra dupe chetnie cie wyrucham ''' szczera prawda

ale w anglii jest duzo grubych i brzydkich, jako polka na pewno sie podobasz :) hm.. tez bym chciala byc ladna ale natura mi poskapila . ale lubie patrzec na inne ladne kobiety, bije od nich takie szczescie i pewnosc siebie...az milo popatrzec

Gość Evelin7046
ja bym chciala zeby ktos mi pokazal to w inny sposob . nawet jesli tak uwaza . a nie idziesz spokojnie i dryndaja na Ciebie samochody to jest okropne ... i sie wychylaja jeszcze i dra jak nienormalni ... to nie jest szacunek ... ja nawet sie prawie nie maluje ... i wcale nie jestem atrakcyjna .

czy zawsze jest sie adorowanym? cay czas nadskakuja? mozecie liczyc na jakies 'znizki' itd? mezczyzni was zaczepiaja? opowiadzcie, prosze :)

Gość a ja jestem piekna,
ja pierdzele a kto mowi o gwizdaniu na ulicy od ulicznych chamow??? ja mowie ze jak np wejde do pracy to jeden kolega bierze ode mnie kurtke zeby powiesic, inny pyta czy zrobic mi kawe, trzeci jak sie dzis czuje, jak cos mnie boli to od razu leca mi cos dac zebym sie lepiej poczula. wszyscy sa tacy mili i uczynni. jak wejdzie gdzies gdzie sa obcy ludzie to tez czesto mezczyzni sie usmiechają, otwieraja drzwi, zycza milego dnia i takie tam:) to jest mile

Gość Evelin7046
mnie nigdy nikt nic nie dal za piekne oczy ; d czasami jak sie odpisuje zrobie fryzure makijaz ubiore normalnie bo na codzien nie dbam o to to wygladam zupelnie inaczej taka zadbana . do mnie to sie raczej jakies stare dziady przyczepiaja i alkoholicy xD raz mialam tak jak lecialam samolotem i taki facet mi powiedzial ze jestem bardzo piekna kobieta i tylko raz pamietam zeby cos takiego bylo mile

Gość a ja jestem piekna,
znizki, no kiedys dostalam rabat w sklepie z ciuchami od przystojnego kasjera chociaz wcale nie mialam kuponu rabatowego, wczoraj facet mnie w sklepie w kolejke do kasy wpuscil mimo ze mialam caly koszyk a on tylko 2 rzeczy :D

Gość coffeeee.
Gdy ta jedna osoba uważa, że jesteś łądna pomimo, że obiektywnie jesteś bardzo zwyczajna to jest bardzo fajne uczucie :) poczucei,ze jesteś akceptowana, zyczę ci tego :)