Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na to sie zanosi...

Wyjdzie na to, że będziemy musieli utrzymywać naszych starych rodziców

Polecane posty

Gość na to sie zanosi...

niezdolnych już do pracy w wieku 65 lat, więc nie róbcie dzieci bo nie utrzymacie i swoich dzieci i swoich rodziców.

Gość i tak będziesz utrzymywać
bo demografia jest bezlitosna :za paręnaście lat na 2 pracujących 1 emeryt , lepiej więc aby tych emerytów bylo jak najmniej , prawda?Pomysl zanim głupoty zaczniesz wypisywać

Gość Ja juz utrzymuje
:( z 800 zl emerytury przy 400 na leki a 600 na mieszkanie zyc sie nie da

Gość na to sie zanosi...
to niech sobie obniżą pensje, niech nie latają po świecie za miliony. będziemy musieli za kilka lat utrzymywać naszych starych schorowanych rodziców, bo pracy dla nich nie będzie a emerytury nie dostaną bo nie mają wieku 67 lat, dziekuję wam pomatołki, obyście zdychali w meczarniach!

Gość lmfpofmp
masakra nikt nie dozyje tego rodzice beda wyeksploatowani w wieku 60 lat! dostana polowe emerytury i zyj teraz!

Gość na to sie zanosi...
moi juz mają: matka 55, ojciec 59 i są juz bardzo wyeksploatowani, cale zycie pracowali fizycznie, ojciec juz prawie 40 lat!

Gość to jest polska rzeczywistość
do tego jeszcze kredyt na mieszkanie trzeba spłacać, to jak ich utrzymamy, jak ledwo siebie możemy ? :(

Gość na to sie zanosi...
no więc masz nie brać żadnych kredytów i masz nie robić dzieci...

Gość Donałdełe Tuskełe
tylko jeszcze Nasza Platforma musi popracowac nad ustawą o eutanazji..

Gość Byłem sympatykiem
Obecnie rządzącej opcji.Mam 60 lat/chłop/.Nikt mnie nie chce zatrudnić/inż.elektronik/język angielski perfekt.Mam jakąś kaskę na obecne życie ale nagle się dowiedziałem że muszę się sam utrzymywać przez następne prawie dwa lata.No kurwa, ostatnie kilkanaście lat płaciłem ponad 100 000 rocznie podatków/prowadziłem działalność gospodarczą/ i nagle stałem się niepotrzebnym śmieciem.Powinienem jak najszybciej umrzeć.

Gość ewrertreyty
to wreszcie przejrzal Pan na oczy, na kogo bedzie Pan teraz glosowac?

Gość Migotanie przedsionków
Byłem sympatykiem jak nie myslałes jak robisz to teraz rób jak uważasz :P - w wersji politycznej Było przeczytac to co wypisywali w swoich programach wyborczych, popatrzec na to co robią i na zajadły czarny PIAR jakim sie posługują NIC WIECEJ NIE BYŁO CI POTRZEBNE to wyciagnięcia własciwych wniosków

Gość nie dużo
Mamy po 50 lat nigdy nie pracowałam tylko opłacałam składki nie jesteśmy zmęczeni ,dzieci odchowane i ustawione a my się nie boimy emerytury bo na nią nie liczymy.Jesteśmy ustawieni materialnie do końca życia teraz zwiedzamy,podrózujemy i ogólnie nic nie robimy czego też wam życzę.

Gość nie dużo
Kiedyś dawali kredyty na niski procent to braliśmy i inwestowaliśmy chyba taka głupia nie jestem .

Gość jurrse
haha, bedziecie za 1500 utrzymywac siebie, dzieci i rodzicow :D:D macie co chcieliscie, tępe polaczki :D