Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość touch the sky

Potraktował mnie jak najgorszą...

Polecane posty

Gość touch the sky

Mój kolega, w którym się zauroczyłam napisał do mnie: jak chcesz, to mozemy się poruchac jutro, moge wpaść z kolega. Chce mi się ryczeć, on mi się tak PODOBAŁ. A chciał zrobic ze mnie kolezankę do zabaw. Nigdy! A miałam nadzieje,że coś bedzie miedzy nami. Potrafilismy rozmawiać godzinami, śmiać się. Od razu napisze Wam wiek tego dupka-25 lat. Po tym tekscie o ruchaniu mam watpliwosci, czy to aby ten rozum na ten wiek. Chyba nawet na kolezenstwo nie mogłam liczyć, a ja sobie o zdobyciu jego myślałam. Ale naiwna. Co on ma w tej glowie. Dodam ,ze dochodziło miedzy nami do pocałunków, prawił komplementy... Ja pierdole;-/ Musiałam załozyc temat jeszcze raz bo ktoś " miły" usunąl

Gość prawiczek z wyboru23212
a Ty ile masz 16 ?

Gość touch the sky
Muszę Cię prawiczku rozczarowac, bo wiecej:-) 22:) Widzisz, sama jestem zszokowana tą sytuacją.

Gość rozirozarozenka
Napisz mu tak." Wiesz nad Twoim kolega bym sie zastanowila;) ale Ty nie jestes w moim typie, wybacz..."

Gość touch the sky
za pozno,juz napisalam swoje coś w stylu: po pierwsze nie jestem dziwką, po drugie nie mam ochoty, po trzecie jestes chory. A teraz normalnie ze mna pisze, tzn pisze jak gdyby nigdy nic, ale ja jestem wsciekla.

Gość wewewert
lepiej zerwij znajomosc, bo od razu widac, ze to psychol, jeszcze cie zgwalci z tym swoim kolegą

Gość hmmmmm**
a ty mu odpisujesz?? wykasowałabym numer gnoja i traktowała jak powietrze

byc moze kazdy z was liczyl na co innego. Ty zle odczytalas sygnaly i dalas sie wpuscic w maliny??

Gość nie może być na kotie?
Pewnie jego laska bawiła się jego telefonem :)

Gość dużaruża88
zasatnów się przypadkiem czy ktoś nie użył jego telefonu... wśród facetów to się często zdarza

Gość touch the sky
Odpisuje mu po zlosci, wiem,ze to głupie, ale nie potrafię się powstrzymać. Czy ktoś się bawił jego telefonem? Raczej nie...Bo pozniej odpisał: wyluzuj bejbi (dokładnie cyt.)

Gość nie może być na kotie?
No to cię sprawdził i wie, że trzeba trochę się wysilić, żeby zaciągnąć cię na seks.

Gość rozirozarozenka
kurde, dziwny ten chlopak, ze tak wyjechal z tym tak prosto z mostu, nawet sie nie staral na okretke jakos. Unikaj go

Gość draka24
olej go bo to śmieć, ja bym na jego facebooku dodał co do mnie napisał żeby cała jego rodzina i wszczyscy znajomi się dowiedzieli że to zboczeńiec

Gość touch the sky
Oj wyjechał i to jak... a było miedzy nami tak dobrze, miło, pisał, interesował się mna...Jednym smsem wszystko spieprzone

Gość ddewffwefc
daj nam swój numer też będziemy się tobą interesować i będziemy mili...całe forum kafe

czym sie marwić?z buta go.Panience sie tak nie mówi,co najwyżej się pomyśli ale to juz inna sprawa

Gość touch the sky
A ja zamiast dać spokój, to chce się zemscic, pocisnąć frajerowi.

Gość draka24
to daj jego numer na kafe

Gość touch the sky
jego domowy ale dzwonicie jutro od rana jak jego rodzice będą w pracy 22 6229155