Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etyka . . .

chyba podrobie podpis w indeksie ...

Polecane posty

Gość etyka . . .

jestem juz zdesperowana ;/ juz drugi raz jechalam na konsultacje i gnoja nie bylo ;( a indeks mam zdac do jutra ;/ i jeszcze drugi wpis mi brakuje bo pancia powiedziala ze ona czasu nie ma mi wpisac oceny i bym przyszla w przyszlym tygodniu ;/ panstwowa uczelnia, studia zaoczne. i tlumacze kurwie, ze nie mam czasu jezdzic w nieskonczonosc, a ona bym nie podnosila glosu ;/ czy w tym popierdolonym kraju student ma jakies prawa ? jak mozna sobie olac konsultacje i nie przyjechac ??? przeciez maja za to placone ;/ chyba zaraz podrobie te dwa wpisy bo sa banalne w podrobieniu ...

Gość wiosna ah to tyyyy
ale na karcie tez musisz, nie wiem czy warto bo oni oceny tez wpisuja do systemu chyba ze u was zacofanie i tego nie macie

Gość ewrertreyty
na karcie tez byc musza, wyjdzie wszyztko... wiesz, studia NIE sa obowiazkowe, i tak nie ma po nich pracy; po co na nie poszlas?

Gość etyka . . .
pisalam o indeksie, ale go praktycznie nie mamy. w tym roku zniesli nam indeksy, oceny sa wpisywane przez internet, ale i tak mamy latac po wykladowcach i zbierac wpisy do karty (jedna strona a4). wg mnie mija sie to z celem, nie rozumiem po co znosili indeksy, jak i tak musimy biegac za wpisami.

Gość etyka . . .
do ewrertreyty bez urazy, ale przeczytaj to co napisalas. to ze nie mam paru wpisow z nie swojej winy, jest rownoznaczne z tym, ze nie powinnam studiowac ? co ma piernik do wiatraka?

Gość hmmmmm**
za wpisami wczeniej trzeba było jeździć kiedy był na to czas w końcu już dawno po sesji. uczyć sie trzeba było i w terminach zdawać a nie nagle mieć pretensje do wszystkich bo akurat sobie przypomniała ze termin zdania indeksu mija. Podis podrabiaj - takie oszustwo i tak wyjdzie :)

Gość ewrertreyty
kazdy tak robil na studiach... poza tym podorbienie podpisu jest karalne

Gość ewrertreyty
to, że nikt ci nie kazal isc na studia. moglas szukac pracy a jak sie zachcialo studiowac to masz, myslalas ze bedzie latwo?

Gość ewrertreyty
a czekaj jak sie zacznie pisanie magisterki... to dopiero bedziec latac jak glupia za swoim promotorem i czekac na niego łaskawie pol godziny (ja czekalam nawet 40 minut bo sie czesto spoźnial na konsultacje, przekladal) . jak ci źle to ja sie pytam po cholere sie pchalas na studia, za duzo juz studentow kretynow w tym kraju. STUDIA NIE SA OBOWIAZKOWE JELOPIE

Nie rób tego pod żadnym pozorem! Nie podrabiaj podpisu! To jest karalne i narobisz sobie smrodu:( Nie warto.Wywalą cię ze studiów!

Gość enclousure90
też kiedyś podrobilam, znaczy nie ja tylko kolezanka mi wpisała. Ale dlatego ze mialam juz na karcie a w indeksie nie, wiec po co mialam chodzic tyle razy;P

Gość nie sluchaj tych pojebanych
idealnych kretynek :) Ja tam kilka razy podrobilam i nic sie nie stalo.Wiem, ze to karalne no ale ... Oczywiscie tego nie pochwalam, ale nie zawsze przeciez musimy byc na wpisach kiedy szanowna pani x tak zarzadzi :P Nam tez moze cos wypasc. Pewnie pisza to kretynki z dziennych ;D co to sa na uczelni caly dzien. Jakby pracowaly do 18 inaczej by spiewaly. Zwalniac sie z pracy by po wpis jechac - super, szefowie to kochaja :D Ja bym tu pragnela zauwazyc, ze faceta nie bylo na konsultacjach. Ja bym skarge napisala.

Gość ewrertreyty ty jestes
jakas walnieta ? Mam rozumiec, ze przyzwalasz na to by wykladowcy traktowali studenta jak smiecia ? Nie przyjezdzali na zajecia, konsultacje itp. ? Przeciez to jest chore! Poza tym maja za to placone! Ty jak nie przychodzisz do pracy gdy masz umowiona wizyte z klientem traktujesz to nalajcie, a klienta masz w dupie mam rozumiec? Przez takich ludzi jak ty wykladowcy maja do studentow zero szacunku. Trzeba walczyc o swoje.

Gość ehhh zaoczni
to niestety słąbszy sort studentów a do tego strasznie roszczeniowi. wiem bo uczę i dziennych i zaocznych. Za konsultacje nie mamy płacone więc skarga nic nie wniesie. Jak ze mną ktoś sie chce koniecznie umówić to wysyła maila i nigdy nie ma z tym problemu. Może trzeba było zaanonsować swoje przybycie, a nie od gnoi wyzywać?

Gość pomysł z podrobieniem jest
oczywiście głupi i o tym chyba każdy wie. Napisanie skargi to niezły pomysł. Z innych to: spytaj w dziekanacie, czy ktoś może wpisać Ci ocenę z upoważnienia wykładowcy, który jest nieuchwytny i nie mogą nic Ci zrobić za to, że nie zdasz indeksu, jeśli sesję masz zaliczoną.

Gość etyka . . .
umawialam sie, ale juz mnie tutaj wszystkie zganilyscie, wiec pozdrawiam.

etyka kieruj się własnym rozumem bo to nikt z nas nie poniesie odpowiedzialności jak to zrobisz i się wyda, tylko ty za to bekniesz. I co będziesz miała na swoją obronę? Koleżanki kazały?

Gość etyka . . .
dobra, jakos zalatwie te wpisyi najwyzej oddam pozniej karte. silvergold jako jedynej dziekuje ci za rade :) 🌻

Gość tanatos2012
u mnie już nie ma ani indeksów, ani kart :)

Gość do eh zaoczni
oj wypraszam sobie o tych zaocznych niektórzy muszą pracować i studiować a poza tym ile razy u nas na uczelni było takich przypadków ze wykładowca umawiał się na konsultacje i nawet termin wywieszał w tablicy ogłoszeń wszyscy przychodzili i czekali jak głupki pod salą a on/ona nie przychodzili i nawet łaskawie nie poinformowali wcześniej że konsultacje odwołane, no ale teraz już wiem czemu skoro za to nie macie kasy to olewacie studentów

zawsze po egzaminie wykładowca ustala termin wpisów o matko ale się usmiałam dobre:) Ja miałam na uczelni tak, że jak nie było wykładowcy to szłam do jego przełożonego z reguły jakiegoś profesora który prowadził daną katedrę i on miał uprawnienia na zrobienie wpisu a, że to był kiierownik katedry to zawsze był na uczelni.

Gość hahhhahakoko
Rozumiem Twój wkurw- u mnie jest to samo ... Ale nie podrabiaj absolutnie podpisu bo jak wyjdzie na jaw to będzie masakra-wykładowcy chyba mają nawet jakieś protokoły , do których wpisują coś w momencie dawania wpisu więc może być zonk. Swoją drogą żałuję ,że poszłam na studia -gówno po nich jest (Architektura Krajobrazu), wywalone pieniądze, stracony czas i nerwy zszargane nie tyle przez wykładowców co właśnie przez biurokracje i "milusie" szmatki w dziakanacie.