aniaaa25 0 Napisano Marzec 30, 2012 jestem w 19 dc a dzis zaczal mnie bolec prawy jajnik. owulacje juz chyba mialam bo sluz jaja kurzego juz byl jestem przed okresem okolo tygodnia. przy owulacji zawsze mnie bolal lewy jajnik a teraz prawy. wie ktos dlaczego tak moze byc?pomozcie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Marzec 30, 2012 nikt nie moze odpowiedziec????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes@ 0 Napisano Marzec 30, 2012 to bez znaczenia.. ja tez tak mam ze bola mnie jajniki czasem lewy czasem prawy a niekiedy oba naraz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Marzec 30, 2012 tak tylko mnie nigdy tak nie bolal jajnik przed okresem a tym bardziej prawy. piersi tez troche bola ale do zniesienia.pewnie sobie wkrecam jakies halo znow:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes@ 0 Napisano Marzec 30, 2012 bole piersi sa normalne przed okresem.. Moze byc tak jak mowisz ze masz jakies schizy bo jezeli sobie cos wmawiamy to pozniej naprawde to odczowamy :)) uszy do gory!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Marzec 30, 2012 od 5 lat sie staram o dziecko ale teraz moj maz stracil prace dlatego pytam bo to nie jest najlepszy czas teraz aby w koncu sie udalo...masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniaaa25 0 Napisano Marzec 31, 2012 dzis doszedl bol plecow lekki tez po prawej stronie czy to moze byc jakies zapalenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach