Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana przeciążona

co robie źle w odchudzaniu

Polecane posty

chce bardzo schudnąć bo waże dużo za duzo zaczełam się odchudzać i schudłam z 87kg do 79 kg i zaczoł się problem bo jem 500-700 kalorii dziennie do tego jezdze na rowerku stacjonarnym po 1 godz i od 2 tyg waga stoi co robie źle prosze doradzcie mi

dziękuje Wam za odpowiedz postaram sie podnieść ilość kalori ale stopniowo

bosze za malo jesz!!!! szybko cos z tym zrob bo sie wykonczysz a nie schudniesz.

to że mało, to jedno, ale pewnie do tego mało wartościowo... pamiętaj - na diecie potrzebne są wszystkie składniki odżywcze, w tym także tłuszcze! bez nich nie przyswoisz witamin A, D, E i K! 2 łyżki oleju rzepakowego nie sprawią, że przytyjesz, a dostarczą ci potrzebnych kwasów tłuszczowych (w tym omega-3) i korzystnie wpłyną na zdrowie :)

te 6 razy dziennie to za dużo! ponoć powinno się jeść co 3 godziny, więc przy założeniu, że człowiek pierwszy posiłek je godzinę po przebudzeniu, a ostatni 3 godziny przed snem to jego dzień powinien trwać... 19 godzin! A gdzie tu czas na sen? :)

jem 5 razy dziennie ostatni posiłek jem o 19.00 a chodze spać o 1-2 w nocy wstaje o 6.00 rano. jem jogurty naturalne owoce- jabłka, banany warzywa- brokuł, kalafior, marchew, pietruszke, pomidory czasem 3-4 listki szynki z żółtym serem i pomidorem jajo na twardo czasem się zdarzy jedna kajzerka na cały dzień ale to tak raz na 3-4 dni i jezdze godzine na rowerze nie jem białego pieczywa (oprócz tej kajzerki raz na jakis czas), ziemniaków, ryżu, kaszy, makaronu , naleśników