Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvsdfvsdf

jakie linie lotnicze wybieracie ?

Polecane posty

Gość dvsdfvsdf

chciałabym lecieć z koleżanką do Londynu. mamy zamiar zarezerwować bilety najlepiej na sierpień, wrzesień, żeby wyszło jak najtaniej. z jakich lini proponowalibyście skorzystać?

Gość dvsdfvsdf
sami idioci

Gość ,mnb,nb
skoorwialy rajaner tam lata, tak. skoorwialy ale jednak kurwa tani....mimo wszystko wybralabym wizzair. jako w tym roku ceny wizzair sa nwet nizsze niz w rajanie wiec zostaw zlodzieji i lec wizzairem

Gość ,mnb,nb
tak apropos tanich linii. sa to : zlodziejski rajaner, easy jet i wizzair z czego najtanszy wlasnie wizzair. wiem bo duzo latam i zawsze ejste zorientowana

Gość xyzxyz xyz ooona
sluchaj ja mieszkam w Rzymie wiec moge się wypowiedziec na temat taniego rayanera jesli odpowiednio wczesnie zarezeruje bilet do polski płące 34 euro - czasem w 1 czasem w 2 strony na balice bądz pyżowice Z londynu kiedys lecialam do balic za 5 funtow - zwolnilo sie miejsce - i stad ta cena - ale tak normalnie to max 200 zl lub wiecej wszysko zalezy od tego kiedy zarezerwujesz bilet i na kiedy w weekendy jest drozej teraz chcialam zarezerwowac bilet na swieta do Polski lufthabsa 1100 euro W JEDNA STRONE!!! rayaner 590 masakra i swieta spedze samotnie w rzymie poszukaj najlepiej na rayanerze lub skaycos tam nieo drozszy od rayanera a tanszy niz lufthansa jest airberlin on tez ma loty po europie kiedys lotem do Paryza do brata lecialam za 350 zl tez tanio nawet bardzo oczywiscie minus przy wyborze tanich linii -lotniska sa oddalone bardzo od miast docelowych 40 - 60km ale plus w tym istnieja niemal na kazdym szybka kolej podmiejska

Gość ja cale zycie latalam
ryanairen i nigdy nie bylo problemow, raz wybralam wizzair i zaluje bo idioci odwolali lot i mnie nawet nie poinformowali, jade na lotnisko a sie okazauje ze lotu nie ma i ani kasy nie zwrocili ani nic i nie polecialam, a pol polski na lotnisko pociagiem przejechalam i jeszcze kontrakt przepadl;/