Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JestemKretynką

Jestem kretynką

Polecane posty

Gość JestemKretynką

to co odwaliłam wczoraj nie daje mi spokoju ! mam męża ,właśnie remontujemy pokoje i przy remoncie pomaga mój byly narzeczony. Spimy więc na poddaszu. wczoraj kupiliśmy krate piwa i poszliśmy na góre oglądać film. w miare uplywu czasu piwko zaczeło działać. mój mąż wcześniej chciał trójkącik,więc pomyślałam,ze to dobra okazja. Rozebrałam się i chciałam to zrobić z moim mężem i byłym naraz. ten się przestraszył,uciekł i wszystkim rozgadał co się działo. Siedze na górze i boje sie wyjsc ! nie wiem co mam zrobic ! chyba zapadne sie pod ziemie !!!

Gość fotel
ale kto ,co i komu rozgadał.

Gość JestemKretynką
mój były powiedział swojej matce,bratu i niedługo wszyscy będą wiedzieć,ze paradowałam przed nim nago

Gość Aniaaniatoja :D
o.O chciałaś to z byłym robić ? Matko !

Gość jajajajajajajajajajaj
męża też masz niezłego skoro cie nie powstrzymał..widocznie jestes dla niego zwykłą kurwą, skoro pozwolił by innemu ciebie obracać. PS wzięłabyś na dwa baty?

w tej sytuacji nic nie pomoże tylko ustalić z mężem jedną wersje i się jej trzymać,że byłemu się coś przyśniło albo coś takiego...zawsze to dwa do jednego..i dobrze by było żebyś mówiła MÓJ MĄŻ NIGDY BY NIE POZWOLIŁ NA COŚ TAKIEGO...wierutne kłamstwo..ale cóż takiegoś se wzieła takiego mosz...

Gość pseudonim-anonim us
Temat to prowo? a były to debil

czy prowo? ludzie pod wpływem alkoholu różne rzeczy wyrabiają

Gość JestemKretynką
Normalnie jestem załamana.Więcej alkoholu do ust nie wezme. Ustalić jedna wersje ? przeciez mnie nikt o to nie bedzie pytał tylko palcami wytykał. niezły jeleń z mojego byłego.

Gość fotel
następnym razem spróbuj wciągnąć do seksu jeszcze brata byłego i jego matkę(ojca i teścia też).wtedy wszyscy będą w to wmieszani i nikt się nie wygada.

a z męża to kto w tej sytuacji. Ja się byłemu nie dziwie. Normalny facet-widocznie perwersja jaką zaproponowałaś go zraziła i zszokowała!!! Ja się pytam kimw tej sytyacji jest twój mąż??? Twoim alfonsem czy jak?! Jemu się dziwie..jesteście nieźle popapranym małżeństem..wieje patologią jak wiatrem znad morza...

potrafiłabym zrozumieć gdyby nie było w tym gronie twojego męża..dwóch poowiedzmy byłych narzeczonych.OK za dużo wypiłaś - ludzie pod wpływem różne rzeczy wyrabiają..ale dwoje dorosłych będących w związku małżeńskim i jedno drugiego nie potrafiło powstrzymać...coś tu jest nie halo..szacunku do własnej cielesności nie macie za grosz...no chyba że byłaś lub jesteś leśną kurewką i męża to już nie dziwi..chociaż wątpie skoro dzisiaj masz wyrzuty sumeinia..

Gość JestemKretynką
strasznie podnosicie mnie na duchu. moj byly tez jest zajebisty,jak mojego meza nie bylo w domu to swirowal a jak co do czego to..... pozatym to pierwsza miłość. on mnie podobno tak strasznie nadal kocha,ze mi robi takie świństwo.

męża masz hujowatego i tyle w temacie!!! to cię dziewczyno usprawiedliwa.. powinnaś sobie mówić- mąż ciota -nie zareagował kiedy zaczełam sie rozbierać a przecież powinien!!! ciesz się ze dupy na dwa baty nie dałaś bo były oprzytomniał..to by była gratka jakby to wyszło

Gość JestemKretynką
boje się teraz komukolwiek w oczy spojrzeć ! teraz mąż ma do mnie pretensje,ze ktokolwiek się dowiedział i chce się wyprowadzić !

mąż powinnien być twoją ostoją i tarczą.. w razie potrzeby zerwać z siebie ubranie i ciebie osłonić!! tym czasem panowie potraktowali cie jak tanią dziwkę z klubu go go.. napeawde w tej sytuacji powinnas się cieszyć że do niczego nie doszło.. na pocieszenie powiem ci że ludzie pogadają, pośmieją sie.. za jakis czas zdaży się kolejna sensacja i zmeinią obiekt zainteresowań

Gość ha pierdziu
Łaska jaja sobie robi a wy to lykacie. Provo 2/10, fotel - 100 proc racji

chce się wyprowadzić!!! a jak paradowałas nago to co wtedy robił?!! kretyn

Gość fotel
nie wypłakuj się tu na kafeterii,tylko szybciutko zakładajcie z mężem konto na zbiorniku,albo na showup i wasze życie od razu nabierze kolorów.

może i prowo..ale temat niezły..niech będzie przestrogą dla młodych mężatek ;) pozdro dla autorki

Gość dlaczego mówisz
ze były to jeleń ? dlatego ze nie chciał wyruchac przechodzonej szmaty? facet ma klase w przeciwieństwie do ciebie , dobrze zrobił ze rozgadał co wstydzisz się ze wyjdziesz na kurewke ? juz nią jesteś próbując na oczach męża wejść byłemu do łóżka , nie mam szacunku do takich szmat

Gość JestemKretynką
chciałabym,zeby to nie była prawda,zle niestety,stało się. na trzezwo bym nigdy czegos takiego nie zrobiła ! teraz wszystko jest moja wina i tyle ! co by się nie działo zawsze mój mąż jest bez winy !

Gość gimgówno to teraz nabiera się
na każdą historyjkę, nawet najbardziej głupią. Lepiej weźcie się za naukę!

Gość JestemKretynką
nauke już mam za sobą. staram się o poradę bo nie wiem co mam zrobić a Wy mnie traktujecie jak jakąś prowokatorke !

Gość omnaaa
powedz co można ci doradzić? ja tutaj nie widze zadnej możliwości porady tylko usiąśc na spokojnie z mężem i przedyskutowac całą wczorajszą sytuację. zapytaćdlaczego nie zareagował jak zaczełaś wariować i się rozbierać.. jesli uznasz że rozmowa nie ma sensu bo mąż obarcza cie całą winą podczas gdy przez cały wczorajszy wieczor był obecny i mógł zareagować bo kurwa TAKI JEST JEGO ZASRANY OBOWIAZEK!!! to daj sobie spokój z takim mężem.. o dzieciach nie piszesz wiec będziesz wolną rozwódką i partią do wzięcia.pozdro

Gość omnaaa
dla mnie jest zaskakujące co ty piszesz. masz męża a tymczasem były wyznaje ci miłość..zamiast to albo skrytykowac albo obrucić w żart ( być może były robił sobie żarty) to ty bierzesz sobie to do serca że tak pewnie jest i postanawiasz się rozebrać i podupcyć na dwa baciory.. nie rozumiem twojego myslenia..przecież jasne że coś takiego może wyleźć nie teraz to kiedy indziej, choćby przez bylego po pijanemu lub przez twojego męża..nie znam cie ale co tutaj czytam świadczy o tym że zbyt ułożoną osobą to ty nie jesteś, masz skłonności do patologicznych niemoralnych zachowań. a najważniejsze jest dla ciebie zaspokojenie chorych żądz..jeśli mąż cię nie zaspokaja- a po wczorajszym zachowaniu widać że tak jest to rzuć chłystka i znajdź sobie innego lepiej "opałowanego" pozdro..

Gość zalamaanaaa
moja rada- rzuć mężą zanim on rzuci ciebie

Gość demon z piekła
masz dauna, przykro mi

Gość ha ha he he hu hu
HA HA HA HA TY TĘPA PISSDO!!! FACET JAK MA NA MYŚLI TRÓJKĄCIK TO CHCE MIEĆ DWIE CIPY DO LIZANIA NA RAZ A NIE OBCEGO KUTASA W TYŁKU SWOJEJ ŻONY

Gość głupie prowo jak nic
🖐️