Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buniiiiaaaaaa12111

jak mu to powiedziec??

Polecane posty

Gość buniiiiaaaaaa12111

mam powazny problem jak powiedziec mezowi co ja czuje,jakie ja mam wewnetrzne uczuca.kazda jakas proba sie koczy awantura bo nie rozumie mnie....i tak naprawde zanim zaczne mowic on juz jest nastawiony na kontre :(:( mieszkamy w niemczech a tu proza zycia mnie dopada dwa razy szybciej....on tu zycie mi obrzydza a powinnam czuc jego wsparcie :( jak mam z nim rozmawiac?

Gość dzień dla ziemi...
przecież to inny gatunek? będzie ew. udawał,że cie słucha ale zrozumieć to i tak nie zrozumie:(

Gość buniiiiaaaaaa12111
dokladnie tak jest ....ale my jestesmy tu sami w niemczech.maz jest 2 lata a ja niecaly rok i dla mnie to wszytsko jest tu inne i naprawde oczekuje jakiegos wspacia.... mam dziecko z poprzedniego malzenstwa i tez zaczal traktowac tu jakby to powiedziec tak jak zlo konieczne....jest bo jest :( jest zly ze sie zajmuje nim a dziecko ma 4 lata :( i tlumaczy sie tym ze moze jakby to byl nasz wspolny syn to nie bylby zazdrosny o niego...zalosne :(

Gość o moj bozuniu....
on tu zycie mi obrzydza = szoke!!!!!

Gość topienie marzanny
owszem, żałosne.. :O

Gość pseudonim-anonim us
on jest debilem ale jak mogłas drugi raz sie wpuscic facetowi??? Niemadra jestes.Trzeba bylo przetestowac a nie fundowac dziecku kolejne jazdy.Nie umiecie patrzec,oceniac i rozmawiac, wiec pchajcie sie w porazki:(

Pewnie uważa, że to tylko Twoja histeria i to go drażni. Jest tylko facetem, oni raczej nie rozumieją naszych potrzeb, dla nich wszystko jest proste, logiczne, my bardziej analizujemy.