Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaamaawciazyy

czy zdazylo wam sie wspolzyc w ciazy mimo zakazu lekarza?

Polecane posty

Gość maaamaawciazyy

? bo mi tak, ale nic sie nie dzieje, a lekarza mam mega ostroznego....

Gość pot
ale nie wyżyta jesteś Wstydzic się powinnaś! Jak lekarz odradza to powinnaś się dostosować chyba,ze chcesz poronić?

Gość moum
to ty wcześniej założyłaś temat o polipie i zakazie współżycia?

Gość glokimon
no no ładnie dbasz o dzidziusia jeszcze sie nie urodzil a taka niedopowiedzialnosc...ciekawe jak sie cos stanie na kogo wtedy zwalisz wine:-/

Gość maaamaawciazyy
ale obserwuje siebie itd i n8ic sie nie dzieje po wspolzyciu, juz widze jak wszystkie takie swiete jestescie i wszystkich zalecen lekarza przestrzegacie w 100 procentach

Gość glokimon
no trzeba byc na prawde ograniczonym zeby nie przestrzegac zalecen lekarza jezeli to moze zagrozic ciazy,pomysl czasem o dziecku a nie tylko o swojej doopie:-/

sory ale jakby chodzilo o mnie i moje zycie i zdrowie to ok-zaeyzykowalabym bo to o mnie chodzi. Ale tu chodzi o dziecko! i tylko o nie!

Gość poronisz dziecko i będzie git
najwazniejsze to mieć orgazm, a dziecko to apl licho, potem można go gdzieś zakopać

Gość hdbusbvxc
skoro lekarz nie pozwolił to trzeba go słuchać! teraz nie najważniejsze są tylko Twoje potrzeby ale i to maleństwo, a jeśli lekarz powiedział NIE to chyba musi być tego jakiś powód! jesteś bezmyślna... albo to dziecko Cie nie obchodzi :O

Gość pot
ważne,żeby mamuśka mogła sobie poruchać :) Albo mężowi musi dać bo znajdzie sobie kochanke:)

Gość sdfsbcxxz
święte nie święte! jeśli lekarz nie kazał współżyć to chyba każda normalna i kochjąca dziecko kobieta dostosuje się do zaleceń!!! nie Ty jesteś najważniejsza w tym wypadku, ale Twoje życie, skoro sex jest dla ciebie tak bardzo ważny że łamiesz zakazy lekarza to tylko współczuć temu maleństwu! ja tez nie mogłam współżyć ale dla mnie to jakoś koniec świata nie był, nie wolno to nie wolno... myślałam w tej chwili o dziecku! szok :O :O że są na swiecie takie bezmyślne kobiety

Gość mamama27
ja nie miałam zakazu współżycia - ciąża była bez problemu - i raz niezastosowałam się do tego żeby nie kochać się po 34 tc i skończylo się rozwarcim i urodzeniem w 37 tc

Skoro Ci zakazuje to ma jakis ku temu powod.Skoro wiesz lepiej od lekarza, nie chodz do niego po prostu.Po co ??