Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evelin7046

Oszaleje :(!

Polecane posty

Gość Evelin7046

Czesc dziewczyny! Mam do Was pytanie ... Naczytalam, sie na jakis temat ciazy obumarlej ... I oszalalam. Bardzo sie martwie bo jestem w 12 tygodniu do tej pory nie mialam ani jednego usg a pierwsze ide 04.04. Nie mam kompletnie zadnych objawow ciazy. 2 razy zwymiotowalam, i czasami bylo mi slabo. A tak to nic poza tym nawet zadnych boli piersi . Brzuch mam plaski . Nawet nie twardy. Czy mozliwe jest by przechodzic ciaze az tak bezobjawowo? Prosze uspokojcie mnie jakos :( Buziaki ; *

Gość miszkaa123
każda ciąża jest inna. Ja oprócz zmeczenia nie mialam zadnych objawów (choć i tak można się kłocić czy to był objaw ciąży czy trwającej sesji) do 17 tc nie bylo nic widać po brzuchu więc się nie przejmuj. I przede wszytskim nie czytaj takich pierdól. Lepiej kup sobie ksiązke o ciązy i bazuj na niej a nie na internecie, forach itp :*

Gość Evelin7046
wlasnie ja jestem przerazonaaaa ; (( Za duzo chyba czasu spedzam w domu wiesz ;(( A dzidzia zdrowa? Czy dalej jestes w ciazy ?

Gość mamaumu
Po pierwsze przestań się stresować :) Po drugie brzuszka tak wcześnie nie musi być widać (zależy jaką masz figurę), czasem widać dopiero w 5 miesiącu. Po trzecie ciesz się jeśli nie masz żadnych objawów- moja koleżanka też tak przechodziła całą ciąże- nawet raz nie zwymiotowała, za to ja do 5 miesiąca codziennie wymiotowałam od rana do wieczora :o Poczekaj spokojnie do USG, życzę żeby wszystko było ok :)

Gość Evelin7046
A piersi ja bolaly ? dziekuje :*

Gość miszkaa123
ja jestem aktualnie w 23tc i w dodatku z bliźniakami a brzuszek dalej mały :D

Gość mamaumu
Nie wiem jak ją, ale ja nie przypominam sobie, żeby mnie piersi bolały, chyba zaczęły boleć dużo później.

Gość Evelin7046
boze kochne jak ja Wam dziekuje ! Tak bardzo sie martwie bo tu w Anglii maja wszystko w tylku, ja do tej pory nie mialam zrobione jeszcze nic. :( Mam nadzieje, ze Wasze malenstwa i Wy same bedziecie zdrowi , :*!