Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona łona

Czy wy potraficie jeszcze uciec myślami od tematu "dzieci"?

Polecane posty

Gość zaciekawiona łona

Wiadomo ile czasu trzeba im poświęcić, ile to obowiązków. Przez długi okres życie zdominowane przez dzieciaki. A dodatkowo jeszcze niektóre kobiety siedzą nałogowo na tym forum i nawijają o dziecięcych problemach. Czy wy macie jeszcze momenty w których "zapominacie" o dzieciach? Wiem, że zaraz mi się oberwie, ale ciekawa jestem ile można żyć tak monotematycznie. Ps. obowiązki domowe typu gotowanie i pranie może odrzućmy jako coś innego.

Potrafimy :) ja właśnie walczę ze sobą,bo pogoda okropna a mi się chce gdzieś wyjść i złapać oddech,a córa w tym czasie w domu z tatą. Kumpela dzwoni już trzeci raz i chyba zaraz założę deszczówkę na grzbiet, glany i lecę na plażę...malować się nie da,ale choć parę ładnych fotek pstryknę. Córka jest dla mnie bardzo ważna,podobnie jak mąż,ale mam też pracę, przyjaciół i pasje... nie dajmy się zwariować :D

Gość oczywiście że potrafię
Na tym forum rozmawiam na tematy "okołodzieciowe", ale piszę jeszcze w paru innych miejscach: forum branżowe związane z moim zawodem i forum dotyczące mojego hobby. Pracuję parę godzin dziennie, wychodzę ze znajomymi, z którymi rozmawiam na różne tematy (o dziecku tylko wtedy, gdy ktoś mnie zapytam lub poprosi o pokazanie zdjęć). Działam w wolontariacie, uprawiam sport.

Gość rwrwer
Staram się uciekać jak mogę. :/ Niemniej temat powraca wrzeszcząc jeśli nie stawiam się na zawołanie.

Gość *O-O*
na wszystko w zyciu jest czas i miejsce

dokładnie, albo coś zbroi, albo skądś spadnie... uciekam myślami raczej po 21 jak dzieci śpią;)

Gość taka ja222
to jest forum z tytułem ciąża,poród,macierzyństwo i wychowanie dzieci to chyba normalne że piszą tu o dzieciach,macierzyństwie i ciążach, tak samo jak na forum o np, seriale piszą na temat seriali.

Pewnie, że potrafimy :) Ja tu wchodzę, jak mam ochotę porozmawiać z kimś dorosłym a takiego przy mnie nie ma. Wchodzę tu, bo jest kilka fajnych babeczek ;) a na ogólnym ręce mi opadają jak czytam tematy. Typu " mam małe piersi, foto", "tyłek do oceny", " puściłam bąka na randce". Wolę więc tu pisać :)