Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocieoczy94

cewnikuje sie ,jak mu powiedziec?

Polecane posty

Gość kocieoczy94

Jak powiedziec facetowi ze sie cewnikuje i tak juz bedzie do konca zycia, boje sie ze wtedy jakos inaczej spojrzy na mnie ...to cholernie dla mnie niezrecznie o tym mowic ,mial ktos podobnie?

Gość kocieoczy94
prosze pomozcie;(

Gość jezeli poznalas go dopiero ter
az to moze jeszcze za wczesnie?jezeli juz jakis cza sie znacie to normalnie...,,wiesz musze cos Ci powiedziec...musze sie cewnikowac...,,jak jest normalny i madry zrozumie,i z Toba zostanie,jak idiota,to pojdzie w cholere ale moze lepiej,za wczasu zeby poszedl niz zrobil to po bardzo dlugim czasie bycia razem,i oszukiwania....

Gość sluchajcie bo wiem co mowie
chyba nie ma wielu osob o podobnym problemie tak czy owak powinnas mu powiedziec, nie wiem jak to jest ale jesli nie wplywa znaczaco na zycie seksualne to moze nie byc dla faceta az takim problemem jak sobie wyobrazasz

Gość kocieoczy94
wiec jesli to bedzie TEN to zrozumie ? bo ja sie boje tego mowic;(

Gość jezeli poznalas go dopiero ter
tak jezeli to bedzie,,ten,,bedzie wyrozumialy,madry i pokocha Cie taka jaka jestes... :) zycze Ci tego z calego serca.

Gość sqbblll
Witaj :) mam podobne problemy i chciałbym o tym pogadać , popisać . Potrzebuje tego bo nie wiem co mam zrobić , nie znam innych osób które mają podobne problemy . Jeżeli chcesz porozmawiać podaj mi swój numer gg czy coś w podobie. Mówie calkiem serio. Pozdrawiam.

Gość kocieoczy94
przepraszam ,że tak pozno ale jesli znajdzie sie ktos z takim klopotem prosze pisac 43598517