Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta klientka z LA

ta klientka z LA z filmikami na YT? co o niej sadzicie?

Polecane posty

Gość ta klientka z LA

wkoncu ogladnelam ten jej filmik. dziewczyna chyba lekko psychiczna. czsami brzmi jak typowo wioskowa stara baba. chyba jest bardzo samotna skoro musi gadac do kamery..... ale rozwalil mnie tekst bedac na plazy: zawsze jestetm tutaj taka zrelaksowaaana, chyba ze ktos przyjdzie tutaj palic marihuane....:D

Bardzo fajna dziewczyna. Żywa, wesoła, a nie jak większość ludzi zrzędząca i tylko patrząca by kogoś skrytykować i poczuć się lepiej :) jak autorka :)

Gość vcvv
no własnie , fajna sympatyczna a nie taka szaro bura jak ty

Gość ta klientka z LA
hahaha ona mnie po prostu rozwala swoimi tekstami: ''kopniaka to ja dobrego potrafie dac, jak mi ktos tam stanie na drodze to potrafie opierdolic :D :D (...) nie mam juz potem zadnych problemow .... nic ,zerowo,zadnych problemow.....'' :D :D :D :D

Gość ta klientka z LA
nawiedzona wg mnie.....

Gość IMO123545
nienawidze jej

Gość ta klientka z LA
komentarz: 2 rzeczy mnie ciekawią: co bierzesz i czym się zajmujesz, z czego żyjesz mieszkając tam? doopeuebladeue 2 weeks ago

czemu się nią tak straszni ineresujesz i nawet cytujesz jej słowa, skoro jej tak nienawidzisz? nie podoba się - nie oglądaj, proste.

Gość taaaakii jeden choopak
Też ją bardzo lubię i odwalcie się od niej zakompleksieni nudne polaczki od 7 boleści.Dziewczyna ma swój świat, jest szczęśliwa i co kurwa zazdrościcie jej ? 99% was w życiu nie miało by odwagi takie coś zrobić..Uwielbiam tą dziewczynę bo przez takich ludzi świat jest ciekawszy, weselszy a nie tylko wszędzie te szare smutne mordy wiecznie narzekające.

Gość konradka nancy
post z 14:04 mam wrażenie, że to ta dziewczyna z LA :-0

Gość madagaskarkaa
a skad wy wiecie ze ta dziewczyna pisze na kafe? jak dla mnie ta dziewczyna z filmikow jest amerykanka, a ta co pisze na kafe podszywa sie pod nią, tamta zapewne nie ma o tym pojecia.

Gość nie to raczej ten nieudacznik
z jej kanalu, pewnie cipa siedzi tez na kafe: Wpadłem na Twój kanał przypadkiem, oglądam drugi filmik i już mogę przyznać, że uwielbiam Cię dziewczyno! Po prostu ociekasz pozytywną energią i mimo tego że wyjechałaś za granicę, nie wypierasz się swojego pochodzenia :) Chętnie spotkałbym się z Tobą, pogadał, wziął Cię do kina czy na taniec, no ale niestety nie mieszkam w Stanach, tylko w naszej ukochanej Polsce :) Pozdrawiam. Leci sub. bullecioR 1 week ago in playlist Uploaded videos

Gość madagaskarkaa
gdzie ona mowi ze jest z polski,a lbo mowi po polsku??????

Gość a ja bardzo ją polubiłam
milutka dziewuszka , usmiechnięta , pełna życia nie raz wyzywana przez was zazdrosników którzy do piet jej nie dorastają ja na jej miejscu olałabym polskich buraków , bezinteresownie robi cos dla nich a im ciagle w dupach nie tak . jest fajna i taka niech bedzie zawsze

Gość dajcie linka do filmow
dajcie jakies linki do jej filmow pliss:-)

Gość noami..
ha ha ha a co takiego ona robi dla tych Polakow? pokazuje jakies glupoty na YT??? beznadziejna jest, osmiesza sie tylko...

Gość ona to mi przypomina Alutke
z rodziny zastepczej...

Gość dajcie linka do filmow
dzieki :-) obejarzalam :-) bardzo fajna dziewczynka, ladna i mila. a niektrozy ludzie sa po prostu zawistni.:-O

Gość uidhyfhfjfk
attention hoe, a filmiki nudne, nie wiem o jakiej fabule mowa, bo sam fakt źycia w US to nie jest nic nadzwyczajnego...

Gość moim zdaniem ona
nie ma zadnych znajomych. A slyszeliscie co gadala o swojej wspollokatorce (na angielskim kanale)?

Gość po polsku mowila ze nie stac
ja na mieszkanie samej ,wiec musi mieszkac z osoba ktorej nie znosci :D tylko tyle wiem.

Gość po polsku mowila ze nie stac
tez mysle ze nie ma onazadnych znajomych i jest jej po prostu smutno -nie ma do kogo geby otworzyc wiec rozmawiaz z 'wirtulanymi'' znajomymi. ale przynajmniej jest szczera-to trzeba przyznac.

Lubię jej filmiki. Trochę krejzola, ale milo się ogląda i słucha :)

Gość uidhyfhfjfk
- you stole my diamonds! - no, i am not. :D haha, akcent ma jam max kolonko, ale język tak sobie..

Gość a ja bardzo ją polubiłam
co robi dla polaków? nakreca filmiki baranico

Gość halabartnik
Fajna dziewczyna.Zdecydowala sie wyjechac ,czegos tam poszukuje,czegos tam pragnie.Nie czeka na manne z nieba,nie narzeka na zły los.Własciwie nie wiadomo z czego tam zyje.Mysle ze dorabia sobie na jakies skromne zycie.Zna juz w miare dobrze angielski.To juz cos.

Gość do osby powyzej...
cholera z toba!!!! przez ciebie(przez twoj nick) mam teraz zajebista ochote na herbatniki a jestem na diecie! 😭