Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cisza12345678

wychowana przez tate

Polecane posty

Gość cisza12345678

Wychowywal mnie sam, Matka uciekla. Wpadlam w narkotyki. Wyszlam z tego bajzla. I dalej czuje sei jak dno. Nie osiagnelam nic specjalnego. Nie umiem radzic sobie w zyciu. Qrwa nie umiem . kocaham ojca. Ale nie umiem sie z nim dogadac. Chialabym mu to powiedziec i nie stac mnie na to. Co mam zrobic? Mam popieprzone zycie:( gwalty ,narkotyki , alkoholol:(

Gość cisza12345678
jescze 2 razy zgwalcona przez jakis typow. to sie chyba nie zdarza czesto:(

Gość Miliana23
co ty nie powiesz chrzanisz jak potłuczona weż się za siebie.

Gość *O-O*
dlaczego nie umiesz się z nim dogadać? mezczyżni reaguja inaczej niż kobiety to myslenie typu problem - rozwiazanie problemu tego nie zmienisz ale możesz nauczyc ojca jak działaja kobiety :D oczywiscie w sensie babskiej psychiki a nie seksualnosci może to własnie twoja życiowa rola?

Gość cisza12345678
nie wiem co zrobic ze soba. czuje sie jakbym w zawieszeniu byla. :( nie umiem sie odnalezc. Mam duzo zainteresowan. ale nie spelniam ich. slomiany zapal. ciagle czuje nad soba jakies zlo:(

Gość cisza12345678
jaby ktos mnie ukaral. matka uciekla jak mialam rok.

Gość cisza12345678
do tego czasem sie upijam mocno. do zgonu. zeby nie myslec. nie chce byc alkoholiczka:( ale w samotnosci to robie jak nikt nie widzi:(

Gość *O-O*
jaby ktos mnie ukaral. matka uciekla jak mialam rok. nie karaj się za zachowanie matki. To własnie robisz...

Gość cisza12345678
nienawidze jej. Ale jestem z nia w kontacie. Odnowila kontakt niedawno. Mam zal do niej. Przez nia nie umiem radzic soebie w zyciu. Ojca ocham bardzo. ale tez nie umiem sie dogadac. nerwowy czlowiek. Nie dziwie sie. duzo przeszedl:(

Gość cisza12345678
nie pale papierosow, ale od wczoraj cala paczke wypalilam i wypilam chyba z 20 piw od wczoraj:(

Gość *O-O*
masz prawo jej nienawidzić ale spokój i siłę odnajdziesz dopiero wtedy gdy jej wybaczysz wybaczenie nie oznacza że wszystko ma byc jak w sielankowej rodzince wybaczenie nawet nie oznacza, że masz z nia utrzymywac kontakty wybaczenie to akceptacja rzeczywistosci ponad tym co sie stało w twoim przypadku bedzie to niewiarygodnie trudne - ale nie niemożliwe zwróc sie do Boga dziecko... On ci pomoże przez to przejść.

Gość mnm,n
zmień otoczenie. oderwij się od pijących, zagubionych, ćpających znajomych. takie środowisko jeszcze bardziej cię pogrąży. nie warto ciągnąć się wzajemnie na dno i zapijać swój ból istnienia. znajdź pomoc. fora, z ludźmi o podobnych problemach, grupy wsparcia. zapisz się do szkoły( bezpłatne cosinusy) znajdź pracę. zacznij realizować hobby, tam poznasz nowych ludzi. jak będziesz samotna pójdź tam gdzie są jakieś grupy ludzi, którzy robią coś razem- koła naukowe, kluby filmowe, grupy teatralne, w ostateczności idź nawet na jakąś oazę, gdzie spotykają się ludzie, czytają biblię i o tym rozmawiają. bądź otwarta na innych. zajmij się wolontariatem, organizacją czegoś ciekawego, pomocą psom itp. pracuj nad swoją silną wolą, po co masz stać się jakąś ćpunką czy alkoholiczką, za kilka lat może się twoja sytuacja tak zmienić, że będziesz bardzo szczęśliwa.