Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5266

Rozczarowałam kolejnego faceta

Polecane posty

Gość kasia5266

Od kilku tygodni spotykałam się z facetem.Z jego strony to było od początku silne zauroczenie z mojej niestety nie.Owszem w jakiś sposób podobał mi się czasem naprawdę wydawało mi się, że coś z tego będzie, ale niestety często pojawiały się wątpliwości.W końcu doszło do tego, że na ostatnim spotkaniu nawet nie chciałam żadnej bliskości po prostu nic:(.Nie chciałam go oszukiwać więc powiedziałam, że mam wątpliwości, nie wiem czy chcę czegoś więcej i że na razie muszę to przemyśleć.Widziałam rozczarowanie w jego oczach, ale na szczęście zrozumiał, że póki co nie może liczyć na poważną znajomość.To już 3 facet w moim życiu, który naprawdę mocno się zauroczył(może zakochał), ale nie było wzajemności.Wbrew pozorom to nie jest łatwa sytuacja dla kobiety.Dać komuś wprost do zrozumienia, że się nie czuje tego samego:(.Jak każdy chciałabym zakochać się z wzajemnością i nie krzywdzić nikogo, ale to nie takie łatwe.

Mam teraz dokładnie to samo:( Niby z facetem wszystko w porządku- bez nałogów, dobra praca, idealny wzrost...ale chyba nic do niego nie czuję Też nie wiem co zrobić

Gość kasia5266
Niestety nie da się zmusić do miłości:(.Na pewno powinnaś mu powiedzieć o swoich wątpliwościach bo tak to tylko krzywdzisz jego i siebie.

Gość *O-O*
kolejna która myli pojęcia... :O

zwal jak zwal... lepiej kiedy to ty musisz odmowic niz kiedy tobie odmawiaja :) ja zrywalam wszystkie znajomosci i jak sie pojawil ktos kto zrobil to za mnie (nie chodzilo o bycie razem ale o kosza jakiego dostalam) poczulam sie jak szmata... wiec zdecydowanie nie lubie w tych kwestiach przegrywac.

Gość kasia5266
No na pewno uczucie "przegranej" jest gorsze.Ale dac komuś kosza też nie jest łatwe.

Gość angel hell
co za wredne I niedojrzałe babska...:P Nie dosyć, że wybierają wg swoich subiektywnych parametrów to jeszcze czuja sie tym zawiedzione...Same sie kochajcie a dawać kosza to wam trzeba, bo nie jesteście empatyczne ani sympatyczne. My mamy zbierać za wasze schizy??? Niedoczekanie

co to znaczy ze wybieraja kobiety?? a wy koorwa od czego jestescie... baranki???

jak na razie nie zauwazylam wpisu ktory by mowil ze zwlekamy... to ze was potraktowaly jak szmaciarzy to nie znaczy ze kazda z nas tak dziala

Gość kobiety to idiotkiiii
a ta kasia tytułowa to co? Będzie pierdolić farmazony, że nie wie, że nie jest pewna. Doskonale jest pewna, że jej facet nie pasuje i tyle, ale prawdy w oczy to się boi powiedzieć - bu trudno. Ok, jest trudno wiem to zlewam bo jest trudno? Idiotka

Gość angel hell
Coralik pisze akurat o tych, które wybierają a ciebie po wpisach to ja znam.Masz problem po mężu więc wyhamuj nieco:P