Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dietadieta

ile ważycie przy 173cm?

Polecane posty

Gość dietadieta

hej mam pytanie.ile mniej więcej ważycie przy wzroście około 173 cm ? ważyłam 75 :O wiem, tragedia :D od prawie dwóch miesięcy się odchudzam, ważę już 67 kg, ostatnio kupiłam dżinsy w rozmiarze 38, a nie 40.ale mi się wydaję, że nie chudnę :( niby znajomi mówia, że jest różnica a ja nic !

Gość Skóra na niedźwiedziu
97 kg :)... i nie narzekam

Gość dajcie linka do filmow
85 i mam wstystko w d............:-O rozmiar 42-44. moj facet kocha moje cialo.

Gość mama:)
56

Gość ljkhg
60 przy 171

Gość dietadieta
dajcie linka do filmow ---> fajnie, że podobasz sie facetowi :) ja swoijemy przy tych 75 tez sie podobalam i byl wielki protest jak powiedzialam,ze sie odchudzam ale im mniej kg tym podobam mu sie jednak bardziej :) a Ty dobrze czujesz sie w swoim ciele? Nie chcialabys niczego zmieniac? zazdroszcze :) ja jak siebie widzialam to mi sie niedobrze robiło ;/

Kochana moze to glupie ale bardzo dobrze sie czuje w moim ciele:-O jestem bardzo ubita, mam pelny jedrny biust i okragly tyleczek. Moj facet mowi ze max. 5 kilo "moge" schudnac :-) Wiesz przez cale zycie bylam szczupla - 56 kilo, rozm 36 - ale poznawalam samych idiotow :-O A jego poznalam kiedy przytylam (niedoczynnosc tarczycy i chorba hashimoto)...mialam straszne depresje, nie chcialam wychodzic w domu ...az jego poznalam...no i lubie sie coraz bardziej :-)On kocha we mnie wszystko. Odchudzac nie odchudzam sie poniewaz prez chrorobe i tak mi nie wychodzi...i nie chce juz :-)

Gość dietadieta
aaj to pozazdrościć :D ja tylko w przedszkolu byłam szczupła, a teraz odkąd pamiętam to w sumie 38-40, a chcę 36

moj facet mowi, ze rozmiar 36 to dla dzieci :-)pokazalam mu moje stare dzinsy w roz. 36 i powiedzial ze "jak schudne i mnie zobaczy w tych dziecinnych spodniach to odejdzie :-) sa rozne gusta :-) mi sie odchudzac nie chce juz :-)

Gość pole a ppole
53 kg

Gość Ja jestem niższa, bo mam
168 i też całe życie walczę ze sobą. Notabene też mam niedoczynność. Jakiś czas temu popadłam w totalne odchudzanie na Dukanie, szło rewelacyjnie. Nagle waga pokazała 52 kg. Czułam się genialnie, choć niektórzy, łącznie z dyrektorką firmy w której pracuję (osoba w wieku mojej mamy) zaczęli załamywać nade mną ręce. Faktycznie, bez trudu osiągnęłam rozmiar 34. Na dodatek byłam już wtedy mamą jednego dziecka, więc satyfakcja niebywała. Obecnie znów mnie kusi odchudzanko. Ważę 62 kg i mam dwoje dzieci, w tym drugie malutkie. Skuszę się na ponowny nabiał, ale chyba nie aż tak drastycznie. Myślę, że 55 i wystarczy.

ja ważę 73kg, też mam niedoczynność tarczycy, może to fajne wytłumaczenie dla obżarstwa? nie miałyście problemów z zajściem i utrzymaniem ciąży z niedoczynnością???

ja sie nigdy nie obrzeralam i sie nadal nie obzeram. zdziwisz sie , ale jem identycznie to samo i tyle kiedy bylam szczupla. po za tym ja nie mam tylko niedoczynnosci tarczycy ale i hashimoto. kazdy z hashimoto powie Tobie, ze o schudnieciu pomarzyc mozesz sobie tylko. lekarka powiedziala, ze mam byc szczesliwa kiedy tabletkami zastopujemy tycie. Zastopowane tycie jest, schudlam w sumie 5 kilo i to wszystko. jestem chora i nie bede siebie samej niszczyc dietami.

Gość babka jedna z was........
przy tym wzroscie waze 65 kg

Gość Ja jestem niższa, bo mam
Noopik, dieta Dukana, jest bardzo restrykcyjna. W pewnym momencie tak się przyzwyczajasz do jedzenia prawie niczego, ze nie tyjesz. Ja nie miałam tak, że gwałtwonie przytyłam przy niedoczynności, mam też trochę innych problemów ze zdrowiem, ale udaje się walczyć. A walczyć trzeba bo mam dopiero 29 lat i dzieci:) Co do ciąży, to przy pierwszej ciąży nie miałam jeszcze niedoczynności. Zaszłam w 1 cyklu starań. Żadnych problemów. Przy staraniach o drugie dziecko wykryłam niedoczynność po 4 miesiącach starań (zrobiłam badania, bo objawów niedoczynności nie miałam). Zaczęłam brać leki. Po 3 miesiącach zaszłam w ciążę i problemów z donoszeniem nie miałam. Pozdrawiam

Gość Hurrrra
Mam 172cm wzrostu i ważę 60 kg. :)

Gość aja to waze
58 :P przy 175 :P

Gość Hurrrra
To dokładnie tyle, ile moja córka :D

Gość gość
48

Gość gość
48

Gość gość
170 mam i 57 kg