Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym myyyslicie?

zbulwersowana matka

Polecane posty

Witam! wczoraj byłam na szczepieniu z moim synkiem. Niedawno skończył pół roczku. Lekarz oburzył się jego rozwojem. Spytał czy juz sam siedzi, powiedziałam, ze nie. Oburzył sie strasznie! Powiedział, że dziecko sie nie rozwija bo samo jeszcze nie siedzi! :( załamałam sie..:( Przeciez to sprawa indywidualna? Nie kazde dziecko po skonczeniu szesciu miesiecy juz samo siedzi! Córka mojej kolezanki siedziała bez podparcia dopiero z poczatkiem 8mego miesiaca! Owszem Kubus siedzi mi na kolanach, czy podparty poduszkami, ale czy lekarz miał prawo tak zareagowac..?! Kazał mi posadzic małego, chociaz kiwa sie na boczki.. Kazał tez zwiekszyc dawke witaminy D bo ciemiaczkosłabo sie zrasta. Nie wiem co o tym myslec;( A jak było z waszymi dziecmi?

Gość kociara1
jestem matka dwóki dzieci. nie wiem czemu sie czepia. moje siedziały oparte około 7-8 mies.a nie same. Ciemiaczko tez jeszcze nie jest zrosniete całkiem. Zmień lekarza.

Gość halukkoooaaa
tez uwazam zebys zmienila lekarza JESLI CHCESZ ZROBIC KRZYWDE DZIECKU TO SLUCHAJ LEKARZA! Bzdury!! dziecko same bedzie wiedzialo kiedy usiasc samo... a jak bedziesz na sile to moze cos sie stac!!!!!!! Moja sama usiadla majac 8miesiecy!

moja obecnie 3l córka też później siedziala późno też zaczęła raczkować wstawać chodzić tylko szybko zaczęła rozmawiać i mówi naprawdę ładnie każde dziecko jest inne i nie bd np siedzieć mając pl roku bo tak mówi lekarz phi! nie bierz do siebie tego co powiedział lekarz na wszystko przyjdzie czas dla twego synka

Gość Ja jak miałem
9 miesięcy to już na dwóch nogach zapierdzielałem. Wszystkiego w swoim czasie się nauczy.

dziekuję. ;) troche sie uspokoiłam. myslałam, ze moze to ja popełniłam jakis błąd..

Gość kociara1
zmień lekarza powaznie mówie :) jestes super mamą :) zobaczysz co powie inny lekarz,A witamine D dawaj.

Gość nnjuaaa
nie martw sie i nie przejmuj,zmień lekarza ot,tyle mój dzis ponad 2 letni synek siedział w wieku 8 m-cy ja tez ostatnio usłyszałam,ze waga 13,5 kg przy wzroscie 94 cm to za duzo,a synek chudy jak szczypior

Gość gfdhdfhgda
no co ty ?!