Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 Nienawidz臋!!

Moje 偶ycie to jedno wielkie gowno

Polecane posty

Go艣膰 Nienawidz臋!!

Z g贸ry mowie 偶e jesli ktos nie ma ochoty to niech nie odpowiada pisze tu sobie poprostu bo jestem wkurwiona i nie mam gdzie tego wszystkiego wyrzuci膰 z siebie. M贸j narzeczony pierdolony egoista pojecha艂 sobie z siostrami i szwagrem do kazimierza dolnego posiedzie膰 a ja kurwa siedze w domu i myje jebane gary pewnie wieczorem chuj przyjedzie i bedzie oczekiwa艂 podania zarcia pod pysk i p贸jdzie spotka膰 si臋 z kolegami i jutro zamiast sp臋dzi膰 normalnie niedziele bedzie spa艂 p贸艂 dnia bo bedzie mia艂 kaca a co najgorsze ja go pojebana kretynka kocham (a mo偶e to tylko przyzwyczajenie?) i nie mog臋 si臋 wyrwa膰 z tego toksycznego zwi膮zku w sumie nawet nie mam jak...mieszkam u niego bo moja kochana mama wzi臋艂a sobie jakiego艣 alfonsa i nawet tam mieszka膰 nie mog臋 kurwa niewiem czy mam p艂aka膰 czy si臋 艣mia膰 czy p贸j艣膰 si臋 powiesi膰 to wszystko i tak jest milion razy gorsze ni偶 napisa艂am bo to tylko jeden z miliona przyk艂ad贸w gowna w jakim si臋 znalazlam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Nienawidz臋!!
Na w艂asne 偶yczenie zjebalam sobie kurwa 偶ycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noami..
to jest przyklad na to, ze grzech rodzi grzech i nieszczescia. Gdybys miala matke w porzadku, ktora nie latalaby za alonsami, mialabys dom. ty tez nie powinnas gzic sie z gachami, tylko szanowac sie dziewczyno... ehhh....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nienawidz臋!!
Zawsze marzy艂am o normalnej rodzinie kt贸rej nigdy nie mia艂am. Glupie pieprzone wyj艣cie na spacer czy w niedziele do ko艣cio艂a by mnie cieszy艂o ale nie kurwa tej chuj leje na wszystko i jest tylko tyle u niego praca koledzy jego samochod alkohol i on sam. Jego potrzeby s膮 najwa偶niejsze a chuj kurwa ze mn膮 mog臋 gni膰 w domu z jego garami i praniem i ma mnie to cieszy膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sk贸ra na nied藕wiedziu
rzuc te jebane gary i id藕 na obiad do pizzerni za rogiem wr贸膰 wieczorem, akurat jak zrobisz sie na tyle spi膮ca 偶eby pa艣膰 na pysk :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nienawidz臋!!
No chyba si臋 zagalopowalas jestem z nim 6 lat nigdy go nie zdradzilam i nie mia艂am przelotnych romans贸w mam 23 lata i 偶ycie przede mn膮 ale nie mog臋 si臋 z tego wyrwa膰 wszystkiego, nie mam jak wystartowa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjhjhjhg
zacznij zyc obok niego a nie z nim, jak ze wspolokatorem, i pracuj na swoj rachunek, potem znajdziesz sobie mieszkanie, twierdzisz ze to tokstyczny zwi膮zek i ze go kochasz, nie ty go nie kochasz jestes poprostu zdesperowana, dlaczego wasz zwi膮zek tak sie skonczy艂?? s膮 duzo gorsze problemy od toksycznych zwi膮zk贸w, moze jestes umys艂ow膮 b膮d藕 fizyczn膮 kalek膮 ze nie potrafisz o siebie zadbac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nienawidz臋!!
Sk贸ra na nied藕wiedziu-mam taki plan wlasnie:) dzi臋ki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noami..
a tak w og贸le to czemu nie pojecha艂as do tego Kazimierza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjhjhjhg
przeciez napisa艂a ze to toksyczny zwi膮zek...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjhjhjhg
zamiast spozytkowac swoj膮 energi臋 na sw贸j rozw贸j to go marnujesz na denerwowanie sie, pomysl dziewczyno juz teraz zanim bedzie za pozno i zle skonczysz jak niektore matki polki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Malwina K
Zwr贸膰 si臋 po pomoc do Jezusa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nienawidz臋!!
Nie jestem 偶adna kalek膮, od dziecka musia艂am radzi膰 sobie sama. Chcialam wyrwa膰 si臋 z tego gowna myslalam o szcz臋艣liwym domu itd i myslalam 偶e go znajd臋 i wpad艂am w nie mniejsze gowno, po kilku latach sobie to u艣wiadomi艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjhjhjhg
tw贸j zwi膮zek jest wynikiem aktu desperacji, chcia艂as znalezc spok贸j w facecie ktory zapewne na pocz膮tku cie oszukiwa艂 i szybko mu zaufa艂as, i tak bedzie z kazdym nastepnym facetem poki nie zrozumiesz ze nie warto desperacko rzucac sie na kazdego ktory na pocz膮tku jest dla ciebie mi艂y..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nienawidz臋!!
Czemu nie pojecha艂am? Nikt mnie nie pyta艂 czy jade czy nie, oni sobie rozmawiali 偶e jad膮 a ja co mia艂am si臋 pcha膰 i honor straci膰 do ko艅ca?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjhjhjhg
i kiedy juz bedziecie sie rozstawac on albo sie ucieszy z tego powodu albo zacznie ci beczec i grozic ze pojdzie sie powiesic, ty mu w to uwierzysz i w efekcie zostaniesz juz z nim do konca, chyba ze sam znajdzie se inn膮 babe, ale musisz wiedziec jedno, jeszcze taki sie nie urodzi艂 kt贸ry by faktycznie poszed艂 pope艂nic samob贸jstwo dlatego ze go dziewczyna rzuci艂a, uniwersalny tekst dla naiwnych dziewczynek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Twoj facet znalazl
chyba sobie darmowa sluzaca i panienke do bzykania....albo zachowuje sie tak bo wie ze nie odejdziesz. Znajdz sobie jakis pokoj skoro na mieszkanie Cie nie stac. Szukaj w ogloszeniach, jest tez duzo starszych osob, ktore w zamian za mieszkanie chca troche opieki i posprzatania w domu a nie kasy. Oderwij sie od tego zycia bo nigdy nie ebdziesz szczesliwa. I uwierz, ze dasz rade! trzymam kciuki, nie poddawaj sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awerrtugfvbn
do koscio艂a mozesz isc przeciez sama, jesli jestes osob膮 wierz膮c膮 to zbliz sie do Boga, Jezusa, Maryi, znajdziesz psychiczne ukojenie, pros Boga o wiecej si艂y i odwagi, nie jestes osob膮 ubezw艂asnowolnion膮 zebys nie mog艂a sama o siebie zadba膰, znajdx inne pozytywne aspekty zycia i pomysl ze nie wszystko kreci sie wokol fajnego faceta i szczesliwej rodziny, s膮 osoby ktore s膮 bardziej szczesliwe tylko jako osoby samotne, nie rob nic na si艂e, daj sobie i losowi czas na to zebys mog艂a wyjsc na w艂asciw膮 drog臋 a zaczniesz na ni膮 wchodzic jak si臋 uwolnisz od tego cz艂owieka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 awerrtugfvbn
no i rzecz jasna zacznij myslec o sobie i zyciu pozytywnie, z艂e i brzydkie mysli przyci膮gaj膮 z艂e rzeczy i to nie zadna nowosc a sprawdzona filozofia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wojthas
Doskonale ci臋 rozumiem, cho膰 jestem m臋偶czyzn膮. 呕ycie to g****o. Ostatnio c贸rka poprosi艂a mnie bym udowodni艂 jej, 偶e racjonalista r贸偶ni si臋 od pesymisty. Nie uda艂o mi si臋. Nie da艂em rady. Czuj臋 si臋 na co dzie艅 wykorzystywany. Z rzadka ja kogo艣 wykorzystuj臋. Czy o to chodzi? Czy tak ma wygl膮da膰 偶ycie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kurwa jaka艣 pieprzona dziwka mieszka i pieprzy si臋 z bez 艣lubu z konkubentem a potem ma pretensje do Boga 偶e ma spierdolone 偶ycie. Babo jebni臋ta to twoja wina sama zjeba艂a艣 sobie swoje pofajdane 偶ycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zamknij si臋 krzykaczko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Evex
watpie 偶eby to by艂a jej wina, to wina tego 偶e ''偶ycie to g****o'' z ka偶dym facetem jest tak samo bo oni tacy s膮 z natury, nie ma zwi膮zku bez zdrady , bo oni maj膮 to w genach , predzej czy pozniej zdradz膮, takie statystyki. Przyzwyczajeni 偶e mama zawsze wybaczy- tak teraz Ty masz wybacza膰, i bro艅 bo偶e bez pretensji bo wtedy Ty bedziesz najgorsza bo ''go ograniczasz i nie akceptujesz'' ( moje ulubione powiedzenie obok ''tak wysz艂o'')

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakasTAKAbaba
Evex frustratko, zamilcz. Pojecia nie masz o zwiazkach i milosci. Z tego co janzauwazylam i wywnioskowalam po rozmowach z ludzmi to baby najczesciej zdradzaja. Kobiety to zdziry, niestety. Kobiety sa podle, przebiegle, falszywe. W zasadzie mezczyzni im chyba w ogole w tej kwestii do piet nawet nie dorastaja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 evex
chyba w twoich kr臋gach ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agnieszka

Moje te偶. Niestety. Niby jest dobrze, ale w g艂臋bi czuj臋 inaczej. Mam m臋偶a , dzieci ( wspania艂e ) ale czego艣 mi brakuje...聽

Udost臋pnij ten post

Moje jest podobne do Twojego. Nawet jesli uciekniesz,to wpadniesz kiedy艣 znowu w to samo

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰