Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoma w bucie.

Czy ktoś wytłumaczy mi jak dokładnie działą ANTYPLAGIAT?

Polecane posty

Gość słoma w bucie.

Czy on wyszuka wszystko co znajduje sie w internecie? czy jak sie pozmienia szyk zdan to on to wylapie? na czym on polega? w internecie sa rozne informacje i juz sama nie wiem co jest prawda a co nie...

Gość szkoda że nie ma
antyplagiatu porównującego tekst z literaturą.

U mnie na uczelni tylko straszyli tym programem. Przyszło co do czego- żadnej pracy nie chcieli na dysku. A patent studentów na program był taki- białym kolorem dajesz cudzysłów na początku i końcu. Program podobno "wyłapuje" tylko te zdania które nie są w cudzysłowie. A jaka jest prawda to w sumie nie wiem.

Gość gość
Program antyplagiatowy wykrywa tekst skopiowany z internetu jeśli powtarza sie 5 słów. Pozdrawiam

Gość informatyk_wlkp
widać, ze ktoś ma napisć coś od siebie - pracę - i jest problem ze złożeniem kilkudziesięciu sensownych zdań na dany temat. A później się dziwią ze CI wykształceni są iście wykształceni... kopiuj/wklej. Na szczęście ktoś wymyślił coś takiego jak PLAGIAT. System ten rozpoznaje nie tylko ciąg wyrazów, ale potrafi też rozpoznać zmienny szyk zdania, złożonego z tych samych bądź zbliżonych wyrazów. Nie pomaga nic, bo system jest ciągle doskonalony i numery z innymi czcionkami juz nie przechodzą.

Gość gość
Jest to program wykrywający ciągi słów. Jeżeli napisz "Jest to program wykrywający ciągi" to wykryje ;) Jeżeli napiszesz: "Program ten wykrywa ciągi słów", to nie pokaże. Tak mniej więcej to działa.

Gość gość
Wejdź na stronę oficjalną najpopularniejszego programu anty i wszystko jest napisane.

Gość słoma w bucie
poł pracy mam kupione a pół wklejka z netu :O boje sie trochę :O

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje myśli w słowa, które odpowiadają stylowi prac. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz niską cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoją pracę przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Gość gość

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.

Gość gość
Nie tylko poprawiam błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również podkreślam powtórzenia, podpowiadam, czym je zastąpić, redaguję tekst i pomagam przy kompozycji. Możesz spokojnie przelewać na papier swoje myśli nieuczesane. Ubierzemy je potem w zgrabniejsze słowa Jeśli nie jesteś pewien, czy to właśnie tego potrzebujesz. Napisz do mnie na adres; poprawa-plagiatu@wp.pl GG 46377435 Szybkość, anonimowość, 100% gwarancja potwierdzona raportem.