Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SandiGirls842545

Do dziewczyn które mają, lub spodziewają się dzidziusia :)

Polecane posty

Gość SandiGirls842545

Po czym poznałyście że jesteście prawdopodobnie w ciąży zanim sięgnęłyście po test ciążowy?

Gość fwfsdds
przeczucie;] 2 lata sie starałam i zawsze wiedziałam w podswiadomosci ze bdzie negatyw, a kiedy byłam w ciąży, to przed testem wiedzialam ze w niej jestem, test zrobilam na spokojnie zeby tylko potwierdzic przeczucie;] pamietam z strasznie bolała mnie głowa..

Gość autorkotopiku
zawsze kupowalam sobie cos slodkiego w sklepie. A tu na widok batonika o malo nie zwymiotowalam. Ze sklpeu poszlam prosto do apteki po test

Gość bhbhvhvhvh
Odrzucało mnie od papierosów (sama wcześniej paliłam) i od alkoholu, bolały mnie piersi tak od strony pach i miałam biały śluz, kilka dni później zrobiłam test w dni spodziewanej miesiączki, oczywiście pozytywny :)

brak okresu tydzien i odrzucilo mnie od papierosow i alkoholu. Test zrobilam tydzien od terminu @ i 2 grube krechy.

Gość może to dziwne
ale ja przez 4 dni byłam przeziębiona(co nie wiem skąd się wzięło i przeszło też samo) a po tym nie dostałam miesiączki..

Gość vsdofvnol
ja byłam miłośnikiem kawy a tu masz... od razu na samym początku całkowicie odrzuciło mnie od tego napoju a naprawdę go uwielbiałam :) jeszcze przed spodziewaną miesiączką test wyszedł pozytywny :) (tyle że ja mam dość długie cykle)