Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wfmp

KTO POWIĘKSZAŁ PIERSI U DOKTORA FURMANKA?

Polecane posty

Gość wfmp

Jak w temacie, kto powiększał piersi u doktora Furmanka? Ile kosztuje u niego operacja? z góry dziękuję za odpowiedź ;)

Gość poprzegladaj sobie forum
beautywpolsce, tam sa dziewczyny, ktore powiekszaly u tego lekarza. tu masz ceny (w koronach), ale przelicz sobie na zlote, uzywajac przelicznika walut np., ja tak zrobilam ;) http://www.danielfurmanek.cz/informace/cenik/ http://kalkulator-walutowy.mybank.pl/ nawiasem mowiac ceny i jakosc nie ida w parze, jakosc duuuuzo wyzsza ;)

Gość Exdziewiczka
Pan Furmanek robil mi powiekszenie piersi wiosna w 2008 roku, a to juz 4 lata. Zlecialo, jak z bata strzelil. Piersi wyszly cud miod malina i orzeszki :). No coz, w tym czasie bylam 2 razy w ciazy i karmilam, co odbilo sie na moich slicznotach. Obecnie nosze sie z zamiarem podniesienia i byc moze plastyki brzucha, bo druga ciaza zostawila moj brzuch w stanie pozalowania godnym. Jestem w trakcie ciulania kaski :).

Gość JAGUSSIENKA
CZESC :) WIECIE MOZE JAKIE CIECIA STOSUJE DR FURMANEK? POD PIERSIA CZY WOKOL SUTKA? JAKIE CENY MA DOKTOR JESLI CHODZI O POWIEKSZENIE Z IMPLANTAMI MENTOR LUB ALLERGAN? WIEM, ZE STOSUJE TEZ EUROSILICONY, MA KTORAS TE WKLADKI? JAK JE OCENIACIE?

Gość za operacje
powiekszenia (okragle mentory) bierze w przeliczeniu na zlotowki cos ponad 8000. co do innych marek implantow - nie wiem, zapytaj po prostu doktorka. anatomy na pewno drozsze, zarowno mentory, jak i allergany. natansze eurosilikony, ale sa bardzo dobrej jakosci. u mnie wkladane byly z ciecia pod piersia ( juz go prawie nie widac!! :) ) ale robi takze z ciecia wokol brodawki, wiec najlepiej skontakuj sie doktorem. ja bylam w trzyncu na konsultacji i ustalilismy wspolnie jakiego rodzaju wkladki, firme i gdzie bedzie ciete. wiem, ze niektore kobiety wola z ciecia wokol brodawki, ale ja takiego nie chcialam i nie zaluje. sa przepiekne. mowie ci, najlepsza konsultacja, bo facet ci wszystko wylozy tak dokladnie, ze szok.

Gość JAGUSSIENKA
DZIEKI :), ROZUMIEM, ZE TE PONAD 8000 ZETA TO JUZ WSIO, WKLADKI I OPERACJA?

Gość za operacje
tak, to juz calosc, lacznie z badaniami. badania robia na miejscu w szpitalu, rano, tego samego dnia, co zabieg. ja robilam wczesniej w polsce dla pewnosci, czy wyniki mi wyjda prawidlowe, zeby uniknac przykrych niespodzianek.

Gość JAGUSSIENKA
DZIEKI :) , JA ZAWSZE ALE TO ZAWSZE MIALAM DOBRE WYNIKI, TO CHYBA RACZEJ Z ROBIENIEM BADAN U NAS DAM SOBIE SPOKOJ.

Gość ooolli
chcialabym wieciec czy doktor stosuje ciecie pod pachami?

Gość Na pewno nie stosuje,
pod piersia i wokolotoczkowe.

Gość na zmarszczki
najlepsze jest ciecie pod piersia, jest z czasem niewidoczne.