Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jpg totka

CHciałem sie pochwalic ...

Polecane posty

Gość prawilnyyy
jak bym słuchał jara z dzielnicy, co go matka zagoniła. cisnie jej po rajtach ale dalej z nia mieszka.

Gość dfdfdvvv
jak ona już będzie prawie zrobiona - ja się do niej na kwadrat wbije i tam będę mieszkał - coby dopilnować testamentu. mus jest taki.

Gość tak sie pytam
hehe niezle to rozkniniles, smalic sie w piekle bedziesz za ta jebana pazernosc i krzywde na rodzicielce.

Gość dfdfdvvv
jarecka moja już swoje pożyła - stara jest i mocno jej jebie już na banie. juz pora coby zeszła - a nie chce :(. tak jest suka dla mnie niedobra.

Gość pozdro6))
no ale co ci konkretnie zrobiła ?? / renciny ci nie oddaje ? bije cie ?

Gość dfdfdvvv
ona ma mus mi z renty działkować - i jak u niej jestem to se kroje to co w skórze - i to jest normalne. ale ona ma te emeryture na konto - tak że sieki ma mało przy sobie - dzisiaj jak byłem to miała tylko 22 zł i za to se kupiłem pizze - bo u niej na parafii jest pizzeria.

Gość dfdfdvvv
ja to taki jestem że wszystkich ludzi traktuje jednakowo - to jest tak że dopóki ktoś jest mi potrzebny - to jest ok - a jak już nie - to wtedy już nie jest tak lajtowo i taki pionek idzie na out

Gość rece opadaja.
19:52 [zgłoś do usunięcia] dfdfdvvv ch*j - wygraj nawet duże koło - tego ci życze - ja nie jestem zawzięty czy mi gul podbija jak ktos ma kase. normalna sprawa - ja mam w ch*j, np: a kolo mój ma 10x więcej i jest git. no pizidzdec zarobas jestes ze ja pierdole jak mamusi groszki z portfela zawijasz. bystry złodziej huje kradnie w dupe chowa z bandy rogala co smietniki opierdala

Gość dfdfdvvv
nie kumasz - ja jarecką kroje nie dla sieki a dla zasady - żeby karać suke. bo jak ja jej jakieś grosiwo wezne to ona później ma mus pożyczać od sąsiadki albo się telepać do bankomata - a ona już nie łazi prawie wogóle. kara taka jest dla suki.

Gość dfdfdvvv
to jest tak - jak poszłem na cmentarz na mogiłe kuzyna tej prostytutki G - tej suki - to dżizusa oderwałem i literki z mogiły - i wiadomo że ja tego na skupie nie pchałem tylko wyjebałem i jeszcze tęgie genitalia ucho namalował na mogile sprayem szarym (płyta ciemna jest) - chodzi o to coby karać i mieć ubaw.

Gość dfdfdvvv
i ja już taki jestem i nic już z tym nie można zrobić - chcialem się zmienić i naprostować wiele razy ale się jakos nie udało