Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dentysta..........

Gdzie w Krakowie jest dobry dentysta?

Polecane posty

Go艣膰 dentysta..........

moja dentystka do ktorej chodze od lat przesz艂a na emeyture a jej c贸rka nie podzielila pasji mamy:) Doradzi kto艣 ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zalezy o jaki region ci chodzi
ja ostanio chodze do duckdentu na Biezanowsk膮. Szybcy, skuteczni i dosc tani. polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zielonykrokodyl
dobry dentysta jest na Starowi艣lnej chyba 82, w ka偶dym razie zaraz ko艂o przystanku na Wawrzy艅ca :) a tak bardziej konkretnie doktor Tomasz Rozwadowski, jest super :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meryuk
Bardzo dobry dentysta jest w Dentestetice, trafi艂am tutaj z polecenia znajomej. Prawd臋 m贸wi膮c, troch臋 obawia艂am si臋 tej wizyty, bo nie by艂am u dentysty od d艂u偶szego czasu no i zawsze takie wizyty jako艣 藕le mi si臋 kojarzy艂y. Najlepiej znale藕膰 dobrego, sprawdzonego dentyst臋 i ju偶 sprawa inaczej wygl膮da :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcuq123
Zgadzam si臋 z Tob膮 absolutnie, poniewa偶 nie znosz臋 chodzi膰 do stomatologa, poniewa偶 mam jeszcze spor膮 traum臋 z dzieci艅stwa :) ale na szcz臋艣cie jak wybra艂em si臋 raz przypadkiem do dentolux adres www chyba ten: http://www.dentystanowahuta.pl/ to naprawd臋 nie 偶a膮uje teraz. Fakt faktem nadal si臋 boje i wole p贸j艣膰 na basem ni偶 do dentrysty, ale ju偶 jest znacznie lepiej,.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dla mnie najlepszy jest doktor Rozwadowski z Galerii U艣miechu. bardzo dobry dentysta, poza tym ma 艣wietne podej艣cie do pacjent贸w, dba o to, 偶eby si臋 dobrze czuli w gabinecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
LADENTICA w Tarasach wislanych ..MEGA profesja ale drogo.. a na nfz to na montelupich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja si臋 panicznie boj臋 dentyst贸w, ale ostatnio ju偶 musia艂a p贸j艣膰, bo bardzo bola艂 mnie z膮b :( Kole偶anka mi poradzi艂a dr Ew臋 Ryszk臋, kt贸ra przyjmuje na Rac艂awickiej i musz臋 stwierdzi膰, 偶e jestem bardzo zadowolona. Pani doktor rozwi膮za艂a m贸j z臋bowy problem deliktanie, dok艂adnie t艂umaczy艂a co robi. Jej gabinet ma stron臋 http://dentysta-w-krakowie.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dla mnie te偶 wizyta u dentysty nie nale偶y do moich ulubionych zaj臋膰, ale na pewno jak si臋 ma przyjaznego dentyst臋, to na pewno jest bardziej zno艣na. Ja chodz臋 do Galerii U艣miechu do dra Stasiewicza. Bardzo sympatyczny, dok艂adny, moim zdaniem jeden z lepszych dentyst贸w, do kt贸rych mia艂am okazj臋 chodzi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tam si臋 nie boj臋 chodzi膰 do dentysty - m贸j portfel bardziej si臋 boi... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na Basztowej dental Services. Denty艣ci bardzo dobrzy ceny przyst臋pne nie ma si臋 czego ba膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bez przesady ze znieczuleniem nie ma tragedii XD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nenorka
Nie wiem czy przyda Ci si臋 taka wyszukiwarka stomatolog贸w http://stomatolog-informacja.pl/ Mnie si臋 w ten spos贸b uda艂o znale藕膰 niedrogi, ale bardzo dobry gabinet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kopaczka
Ja od niedawna chodz臋 do Centrum Stomatologii Cicho艅 i nie narzekam. By艂am na 3 wizytach i p贸ki co spok贸j. Nie mam zastrze偶e艅 co do ich pracy. Bardzo mili ludzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja od bardzo dawna chodze do stomatologi cicho艅 i jestem zadowolona. Ceny maj膮 w porz膮dku. Podchodz膮 bardzo profesjonalnie do swojej pracy. Atmosfera jest mi艂膮 a z臋by dobrze wyleczone polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elijzka
oo no to doskonale wiedzie膰 - my艣le ze dentysta jest tym lekarzem kt贸ry musi by膰 doskona艂y 偶eby przekona膰 do siebie nawet najtrudniejszego pacjenta!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kusz kusz
m贸wicie o Cichoniu? no jest dobrym lekarzem, fajnie leczy, nie boli i jest bardzo sympatyczny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Krakowie? Nigdy wi臋cej! Sprawdza艂am r贸偶nych i w centrum i na obrze偶ach i jak ju偶 znalaz艂am kogo艣 z normalnym cenami i podej艣ciem to zaraz sie wyprowadza艂 z Krakowa :( Teraz chodz臋 do Emidentu do Bochni i jestem bardzo zadowolona. Dr Ekwi艅ska jest bardzo kompetentn膮 lekark膮, a do tego bardzo sympatycznym cz艂owiekiem. Numer do niej znajdziesz tutaj http://www.emident.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aktualnie w Krakowie wygrywa chyba Studio stomatologi estetycznej SE+ - http://www.studiose.med.pl/ Zesp贸艂 艣wietnych specjalist贸w i to z niesamowitym podej艣ciem do pacjent贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosso
ja osobi艣cie zadowolona jestem ze Stomatologii cicho艅 i szczerze m贸wi膮c by艂am tam ju偶 z 4 razy i my艣l臋 ze p贸ki co b臋d臋 si臋 trzyma膰 tego gabinetu je偶eli mi odpowiada!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Reeds
potwierdzam, te偶 lubi臋 to miejsce. A moje dzieciaki nie boj膮 si臋 tam borowania z臋b贸w!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja polecam Indexmedica przy ul Czapi艅skiego 2 sa tam nie tylko dentysci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kittkaa
no zdecydowanie w Stomatologii Cicho艅! ja jestem bardzo zadowolona. Mi艂a atmosfera, bez b贸lu i dok艂adnie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Oszka34
Tak偶e polecam stomatolog贸w pracuj膮cych Stomatologii Cichonia - jest komfortowo, nie trzeba si臋 ba膰 i dok艂adne leczenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam Klinik臋 Luxdentica na Ruczaju. Leczy艂am tam z臋by, by艂o sporo pracy... A teraz tam chodz臋 do ortodonty. Super miejsce, nowocze艣nie urz膮dzone, wyposa偶one w najnowszy sprz臋t, co si臋 przek艂ada na komfort pacjenta. Leczenie bez b贸lu, bez stresu, personel mi艂y i skuteczny ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lulka4
Ja te偶 uwa偶am 偶e Stomatologia Cichonia jest dobrym wyboerem! jeden z lepszych gabinet贸w w Krakowie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Annelkaa
Zdecydowanie! Lecz臋 tam z臋by, moje dzieciaki tak偶e i szczerze m贸wi膮c nie zamierzam niczego zmienia膰! Gabinet jest dobrze wyposa偶ony a stomatolodzy bardzo sympatyczni!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrych dentyst贸w znajdziesz w Lux Med. Maj膮 艣wietne podej艣cie do pacjent贸w. Teraz za niewielkie pieni膮dze mo偶na dokupi膰 do pakietu medycznego pakiet stomatologiczny Komfort.

Udost臋pnij ten post