Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamkaŚląska

Ile waza wasze 14 miesieczne dzieci?????

Polecane posty

Gość SabinkaPoznan
a chodza te wasze dzieci ?

Nie mogę ;) ja i filozofia haha rzadko kiedy udzielam się w takich tematach, a jak już to pisze na temat. Jeżeli dla Was odpowiedź na pytanie "le wazy Twoje dziecko" jest filozofią no to ja dziękuje. 🖐️ wyluzujcie trochę dziewczyny! :D Moja zaczęła chodzić przy meblach jak skończyła 8 miesięcy, tak samo z raczkowaniem. Za rączki chodzi, przy meblach zasuwa, ale boi się sama puścić. Przepraszam za filozofie ;) ;);)

Gość jollandzia
Prawie 10 lg i 80cm

Gość temat załozyła chyab ta idiotk
co jej dzieciak wazy 15 kilo i wygląda na 2,5 letnie zdiecko :o nie pamietam nicku upasła dzieciaka, a teraz wmawia wszystkim, ze ich dzieci mają niedowagę :O moje dziecko ma 14 mscy i wazy 10,2 kg

Gość temat załozyła chyab ta idiotk
i zawsze jak widzę wypowiedzi wredniaka to według mnie sa to normalne wypowiedzi mądrej mamy.

Gość SabinkaPoznan
wredniak. to te twoje dziecko pozno sie rozwija cwaniaro jak dopiero przy meblach jhahahahah pewnie madrosc bedzie mialo po matce juz to widac

Sabinka uważaj bo Ci jad uszami wychodzi :) Uważasz, że jak 8 miesięczne dziecko już chodzi przy meblach to się źle rozwija? :D nie mogę poprostu :D

Gość skad u was
tyle złości drogie mamy i matki????? jak czytam co niektóre wypowiedzi, to mam przed oczami mamuśki, ktore stoją na ulicy z petem w gębie i piwem w ręce, rzucają co drugie słowo 'k...wa" jak może tak sie zachowywac kobieta?? przychodiz na forum macierzynstwo i obraza wszystkich..