Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytam dużo

Wyrocznia - super thriller

Polecane posty

Gość czytam dużo

Ostatnio wpadła mi w ręce książka pt. "Wyrocznia". Główną bohaterką tego znakomitego thrillera jest była agentka FBI, Sloane Burbank, która po traumatycznych przeżyciach odeszła ze służby w Federalnym Biurze Śledczym i obecnie pracuje jako niezależna konsultantka ds. bezpieczeństwa. Pewnego dnia dostaje telefon od rodziców swojej przyjaciółki z dzieciństwa Penny, która zaginęła w niewyjaśnionych okolicznościach rok wcześniej. Aby móc rozwikłać zagadkę Burbank będzie musiała ściśle współpracować z odpowiedzialnym za sprawę agentem FBI Derekiem Parkerem, który w przeszłości był jej kochankiem. Żadne z nich nie jest zadowolone z faktu, że muszą razem działać, a sprawę dodatkowo komplikują niewyjaśnione konflikty z przeszłości byłych partnerów. Bardzo fajnie się czyta, przeszkadzają jedynie błędy, które zostały przeoczone w korekcie, ale mimo to warto przeczytać! Polecam

Gość uwielbiam czytać
Ja kocham thrillery najlepiej psychologiczne, polecam serię ksiażek Alex Kava, jak one mnie wciągnęły, do tego Puste Krzesło. To są pozycje, które mi bardzo utkwiły w pamięci.