Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goska1agdgm

BLAGAM POMOZCIE.MATURA..

Polecane posty

Gość Goska1agdgm

Pomoze ktos napisac bibliografie przedmiotu na temat obozow blagam

Gość Goska1agdgm
zdazyc przed Panem Bogiem.Medaliony.Opowiadania borowskiego Prosze panstwa do gazu.Inny swiat

Gość Goska1agdgm
Blagam was bo zgine.nie wiem co mam w tym napisac=(

Gość musisz podac
źródła tekstów, z których korzystałaś . uporządkowany wg określonych kryteriów spis dokumentów (książek, czasopism, artykułów i in.) z najważniejszymi informacjami o każdej z pozycji.

Gość Goska1agdgm
Wogole nic nie wiem co mam w tym pisac korzystalam z lektur z notatek z lekcji i z stron internetowych

. Barbara Drabarek, Jacek Falkowski, Izabella Rowińska Szkolny słownik motywów Literackich, Wydawnictwo KRAM 1998 s. 366 to jest fragm mojej bibliografii;p dotyczy innego swiata. najlepiej idz do biblioteki popros o slownik motywow literackich albo postaci literackich i tam pod haslem holocaust albo obozy cos w tym guscie bedziesz miala podane przyklady ksiazek spisujesz strony, na ktorych opisuja dama lekture, dodatkowo mozesz skorzystac z repetytoriow z gotowymi prezentacjami na wybrane tematy, tez dostepne w bibliotekach, ja do swojej o przyjazni znalazlam tam sporo ciekawych rzeczy:)

a jesli chodzi o str internrtowe to mozesz umiesci adres tej strony i date kiedy byly te wiadomosci na niej dostepne