Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (nie)normalny.pl

Mam dziewczynę mimo że w głębi serca nienawidzę kobiet

Polecane posty

Gość (nie)normalny.pl

Nie wiem co jest tego powodem, myślę że może to być związane z moim dzieciństwem (okres dojrzewania 16-19 lat) wtedy wyglądałem gorzej niż obecnie, wziąłem się za siebie i wgl. Wiedziałem że kobiety patrzą zawsze na wygląd, a ja jako nieciekawie wyglądający człowieczek znienawidziłem je (kobiety) mam to do dziś :O nienawidzę każdej kobiety.

Gość PSYCHOL?
PSYCHOL! Lecz się

Gość (nie)normalny
Jestem bardzo spostrzegawczy, zauważyłem że dziewczyny wolały rozmawiać z tymi ładniejszymi..

Gość gjgjjjgjggjgj
aha,rozumiem że dla Ciebie wygląd kobiet nie ma znaczenia??? nie rozumiem takich ludzi jak ty,po co jesteś z kimś kogo nienawidzisz? ja bym zwariowała.

Gość (nie)normalny
Wolę być z kimś kogo nienawidzę niż być sam

Gość (nie)normalny
Nie moja wina że nienawidzę kobiet. To one są wszystkiemu winne

Gość KOMUNIKAT SPECJALNY
no i tego nie czaje :O ja wole być sama niż z kimś kogo bym tylko lubiła a co tu dopiero mówić o nienawiści..mam go kochac i już inaczej won. co ci daje bycie z wrogiem? seks? aprobatę znajomych ze masz fajną dupę? nie czaje tego za cholerę.. a poza tym to twoja wina i to ty masz problem z tą nienawiścią,nie ma to jak zwalać wine na cały swiat a ty wielce pokrzywdzony..

Gość (nie)normalny
Zapewniam cię że to wina kobiet, a ofiarą już się nie czuje, teraz pozostała tylko nienawiść. Tak, zależy mi na niej, mimo że czuje nienawiść, ale cóż Na zewnątrz może być spokojnym, poukładanym, kochanym, nigdy nie wiesz jaki jest w środku.. Wiem że nie jestem jedynym skrywający prawdziwe uczucia.

Gość KOMUNIKAT SPECJALNY
ty sie powinienes leczyć :O:O :O