Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerażona92

Pomożcie mi pilnie

Polecane posty

Gość Przerażona92

Witam. Mam poważny problem. W 17 dniu cyklu kochałam sie z chłopakiem. Wszędzie pisze ze to mój plodny dzien. Boje sie ze moge być w ciazy? Myślicie ze to możliwe? Od 3 dni jestem strasznie osłabiona bolą mnie piersi i mam większy apetyt @ mam dostać dopiero za 4 dni ale boje sie bo przed @ zawsze tylko bolały mnie jajniki. Proszę doradźcie. On nie chce tego dziecka.

Po pierwsze to Ty sama powinnas wiedzieć kiedy masz dni płodne. Po drugie zabezpieczaliscie się jakkolwiek? Na typowe objawy ciąży za wcześnie. Myślę że to co teraz czujesz to przez stres związany z obawa przed ciążą. W dniu spodziewanej miesiączki jeżeli okres się nie pojawi po prostu zrób test.

Gość Przerażona92
No wlasnie nie. Ja chcialam ale on nie chciał tego i nie zrobil. Teraz powiedział ze to przemyślał i ze jak bedzie dziecko to on go nie chce. A mi też sie wydaje ze mialam plodne bo bolały mnie jajniki w tym dniu... Więc juz sama nie wiem tabletki "po" nie chcialam bo nie mogłabym żyć z myślą ze to dziecko moglam zabić.

Gość rthht
tabletki 'po' nie są tabletkami poronnymi głąbie :O

Gość Przerażona92
Wiem ale i tak takie tabletki dla mnie odpadają. Samemu też można dziecko wychować...

Gość wtewtyw
Nie wiem gdzie wy ludzie macie te mózgi bo najwidoczniej w dupie, jeden myśli chujem, druga pizdą a potem ryk bo może ciąża...

Gość mamama27
masz 50% szans na ciąże - a faceta powinnaś kopnąć w dupe i zostawić bo widać szczeniak z niego gówno warty

Gość mamama27
aa co do zdanka że samemu można dziecko wychować - dziecino autorko widać nic nie wiesz o wychowywaniu dziecka - owszem można samemu ale mienie dziecka to jest straszny obowiązek i straszna odpowiedzialność - jesteś uwiązana 24 godz na dobe na pare lat i odpowiedzialna za wszystko - od tego jak jest ubrane, po to co je, po choroby wszystkie, po jego bezpieczeństwo... we dwójke bywa ciężko a co dopiero samej ..

Gość bzzyyyyyyyykkkkkkkk
przerazaja mnie takie posty, naprawde . jesli sie nie zabezpieczaliscie to oczywiscie jest szansa na ciaze. powinnas to wiedziec. co to znaczy ze on nie chcial??????????? bo tego nie rozumiem.czyli zgwalcil cie czy jak????? bo ja zawsze jak szlam do lozka z facetem i nie chcialam dziecka to wiedzialam co trzeba robic. nie chce ci dowalic,naprawde.ale trzeba MYSLEC!!!!!!!to podstawa.a jesli sie tego nie robi trzeba ponosic konsekwencje

Gość Przerażona92
Jeśli chodzi o chlopaka to nie jestem z nim. A szanse no tak taka jest racja. A mam jeszcze jedno pytanie. Jutro mam wizytę u ginekologa myślicie ze jeśli bede w ciazy to bedzie mógł juz to sprawdzić?

A jaki miałaś śluz w tym czasie? Pamiętasz może...? Co do faceta to widocznie jest niedojrzały skoro tak do tego podchodzi.

Gość bzzyyyyyyyykkkkkkkk
zrob badanie krwi,hcg beta,bedziesz miala 100% pewnosci

Gość a ona dojrzała jest
? bzyknęła sie z przypadkowym facetem i to bez zabezpieczenia? może oprócz dzieciaka jakiegoś hiva jej zrobił

Gość Przerażona92
Można to nazywać gwałtem bo zostalam do tego stosunku zmuszona. On jest ode mnie 2x silniejszy więc ja nie moglam nic zrobic. Wiem ze jest ciężko wychować samemu. Ale wiem ze moge liczyć na pomoc całej rodziny. Tak jak moja mama wychowując nas bez taty. A łatwiej mam z tym ze mam w rodzinie malutkie dziecko więc tu też mam pomoc.

Gość a ona dojrzała jest
taaaa gwałt.. teraz już się nie tłumacz ze swojej głupoty idiotko :O

Gość Przerażona92
To nie był przypadkowy chlopak. Takie coś sobie wypraszam.

Musisz to zgłosić na policję bezwzględu na to czy w ciąży jesteś czy nie. Ginekologowi ciężko będzie teraz to określić.

Gość orfhirg
I widzicie to jest dowód na to, że patologia powiela zachowania patologiczne. Jej matka miała dzieci niewiadomo z kim, wychowywała je sama, a ona zamiast wyciągnąć z tego wnioski robi to samo co matka - hop do łóżka z kawalerem z dyskoteki i super. I to przecież nic złego - rodzinna tradycja.

Gość Przerażona92
Zamknij sie... Mój tata umarł na moich oczach jak bylam mała więc nie obrazaj mojej rodziny!

Gość orfhirg
Oczywiście. Twoja matka była dziwką, ty jesteś dziwą i jak urodzisz córkę też będzie dziwką. Puszczacie się z byle kim i byle gdzie. Nie życzę ci abyś była w ciąży - mam nadzieję że w niej nie będziesz ani teraz ani nigdy i twoja patologiczna rodzina nie będzie przekazywać genów dalej.

Gość fotel
ale dlaczego z moich podatków potem są utrzymywane takie bez mózgowe pasożyty?

Gość jajajajjajajajjajajajjajajjaj
prawda jest taka że prawdopodobieństwo ciąży jest 80 % stosunek bez zabezpieczenia w dni płodne..ojojoj...

Gość Przerażona92
Ludzie myślcie co piszecie ok? Obrazacie ludzi nie znając ich!

Ja również wypraszam sobie takie porównywanie. Moja mama mnie też sama wychowywała przez parę lat i uważam ja za najdzielniejsza kobietę na ziemi. Autorko współczuję Ci takiej sytuacji, teraz musisz rozwiązać kwestie tego czy jesteś w ciąży czy nie. Zrób po prostu test na dniach.

Gość orfhirg
Znam takich ludzi jak ty, całe życie na cudzym garnuszku i co rok nowy dzieciak z nowym facetem. Oczywiście zawsze gwałt. Oczywiście.

Gość omnaaa
autorko..z tym gwałtem to przesadziłaś...skoro powiedzialas NIE a facet cię zmusił powinnas od razu zgłosic sprawę na policje..to po pierwsze..po drugie odesłali by cie do szpitalu gdzie od razu daliby ci tabletkę do 72 h po stosunku za darno zostałabyś przebadana przez lekarza daliby ci nawet w razie konieczności antybiotyki przeciwko róźnym chorobom chocby wenerycznym itd itp..licz się z tym że ewentualne wychowywanie...dziecka gwałtu bedzie o wiele trudniejsze niż choćby dzieciaka z wpadki.. napewno dla ciebie, rodziny..lepiej żeby twoje otoczenie się o tym nie dowiedziało..tyle w temacie. Po tym co piszesz na gwałt to jednak nie wygląda..chciałas tego tak samo jak on nie bacząc na konsekwencje..jestem przekonana że gdybyś mu powiedziała że masz dni płodne i możesz zajść w ciąże i że bedzie musiał wziąśc za dziecko odpowiedzialność pomyślałby głową a nie główką..

Gość Przerażona92
Osoba która tak sie wypowiada jest wlasnie jakąś chora. Widać ze nie masz żadnych obowiązków i ze życie nic Cie nie nauczyło i chyba raczej nie nauczy.

Gość dfggggg
to trzeba bylo nie rozkładać nog

Gość Przerażona92
Jeśli chcesz wiedziec to on o tym dobrze wiedział. I wlasnie dlatego to zrobil. Ok może gwałt to za dużo. Ale ja nie chcialam tego stosunku. A on to sobie dobrze zaplanował bo nagle nikogo w domu nie bylo. A on jest zadania ze jemu sie nigdy nie odmawia

Gość omnaaa
w przeciwieństwie do ciebie najpierw myśle potem coś robie..TAK WŁAŚNIE TAK i wlaśnie po to żeby życie nie kopało mnie po dupie.. sama się prosisz o cięzki los jaką czeka samotną matkę..