Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na roczek mam wybrac prezent

mama taka jak ty

Polecane posty

Gość na roczek mam wybrac prezent

hej, mam do wyboru na pierwsze urodziny pomiedzy: - fotelikiem na rower (jezdziemy nie za duzo) - zjezdzalnia - piaskownica - hustawka do domu, taka przykrecana do futryny co waszym zdaniem zda najlepiej egzamin i z czego sie najwiecej korzysta? dziekuje za podpowiedzi.

Gość mamama27
huśtawkę odradzam - u nas kit totalny - synek siedział 2 razy po 2 minuty zjeżdzalnia owszem fajna ale dziecko musi mieć koło 2 latek fotelik rowerowy - nie wiem - sama myśle nad nim piaskownica - u nas hit - odkąd synek ją dostał jak miał 8 m-cy nawet w grudniu w niej siedział - normalnie nie usiedzi na miejscu 5 minut a w niej siedzi i ponad 30! a z zabawek dla roczniaka to polecam odkrywczy domek - rewelacja, fontanna z piłeczkami, mula

Gość bzzyyyyyyyykkkkkkkk
wez to co twoje dziecko zainteresuje. ty sama wiesz najlepiej, a przynajmniej powinnas wiedziec co lubi twoje dziecko

Gość Dzbanku
Fotelik?no zajebista prezent na urodziny nie ma co!!

Gość a jaki to ten odkrywczy domek?
podaj mi jakis link. najbardziej sklaniam sie ku piaskownicy... dziekuje za komentarze.

Gość NoticeSrotice
Piaskownica!

Gość fwefwef
Miałam to, miałam tamto... Piaskownicę polecam gorąco, na podstawie doświadczeń.

Gość fwefwef
A teraz są takie dwudzielne. Do jednej części można nasypać piasek a do drugiej wlać wodę. Dziecko będzie szaleć ze szczęścia a piaskownica przez kolejne lata służyć do coraz to nowych zabaw. Ech, rozmarzyłam się. Szkoda że mamy małe mieszkanko i mowy o takim czymś nie ma.

Gość a nasza mała
najwięcej korzysta z huśtawki!! przynajmniej jest czas coś zrobić w domu jak się huśta!

Gość ali0909
Ja bym wybrała fotelik na rower (tylko sprawdźcie dokładnie, czy model będzie pasował do roweru, bo nie wszystkie do wszystkich pasują) albo piaskownicę. Zjeżdżalnia i huśtawka do domu wydają mi się chwilowymi atrakcjami - nie są takie fajne. W piaskownicy można siedzieć godzinami. A fotelik na rower jest super pomysłem - ja np. wiosną i latem uwielbiam się szwendać po okolicy na rowerze.

Gość matka pracujaca.....
wybralabym piaskownice.

Gość dsja
Huśtawka jest hitem absolutnym od ponad roku a córka ma 21 miesięcy.

Gość mama taka jak ty
dziekuje za porady. Chyba wybiore ta piaskownice, poza tym dorzuce ten fotelik na rower, bo uwazam, ze to pozyteczny prezent i sie u nas na pewno nie zmarnuje :-) Moj maz chcialby piaskownice drewniana, bo mieszkamy w gorach i byloby bardziej estetycznie i w stylu naszego domu, ale my mamy tylko taraz, a te drewniane sa bez dna i lipa, bo przeciez nie wysypie piasku na taras :-) Mozecie mi cos polecic???

Gość mama taka jak ty
*taras