Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sasza Jebakov

Pytanie do mistrzyń kuchni.

Polecane posty

Gość Sasza Jebakov

Czym kroicie jaja ugotowane na twardo ? Nie mam gilotynki do jaj i jak kroję nożem to wszystko się rozpierdala.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Godejwa
weź żyłkę:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Catchy Kathy.
najlepiej wazową :classic_cool:🖐️

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Sasza Jebakov
Jednak lepiej mi idzie z kiełbasą Wam chyba też i dlatego na temat jaj milczycie Podłe kucharzynki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Sasza Jebakov
Skąd wezmę żyłkę ? Nie jestem wędkarzem. A czy nić do zębów zda egzamin ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Godejwa
A czy nić do zębów zda egzamin ? spróbuj:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×